Ingyenes Sho Beach helyett prémium BDPST Flava Beach a BudaPart-on

by Kassay Tamás

Új néven és üzemeltetővel indul a strandszezon a Lágymányosi-öbölben. Az idei évtől teljesen ingyenessé vált Sho Beach helyén a Flava Beach várja a látogatókat a főváros egyik közkedvelt vízparti helyszínén. A Flava a BDPST portfóliójába tartozó Michelin ajánlással rendelkező étterem Budapest belvárosában, most ezt a koncepciót valósítják meg a BudaPart strandján.

Éppen most lett ingyenes a Sho Beach, de már be is zárt, hogy átadja helyét a Flava Beach-nek és a BDPST koncepciójának

Az új üzemeltető közleményéből kiderül, hogy a rendkívüli árvízhelyzet miatt a strand nyitásának időpontja egyelőre bizonytalan, azonban ígéretük szerint hétköznapokon ingyenes lesz a belépés. Ez némi visszalépést jelent a teljes ingyenességhez képest, amiről épp nemrég számoltunk be.

A Flava Beach az egyetlen homokos part Budapesten, ahol a látogatók fürödhetnek a Dunában

A Lágymányosi-öbölben fekvő strandon a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik. Az új üzemeltetők célja, hogy egy jól megközelíthető, városi strandot hozzanak létre, amely nemcsak pihenést, hanem szórakozási lehetőségeket is kínál. A tervek között szerepel a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseinek vetítése, valamint egy friss és változatos gasztronómiai kínálat és koktélválaszték is.

A strandot korábban a Kopaszi Gát Kft. adta ki, az üzemeltető pedig Koltai Gábor, Koltai Róbert és Pogány Judit fia volt. A Sho Beach vasárnap jelentette be, hogy többé nem nyit ki.

„A konyhát a már jól ismert Flava életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve” – olvasható az üzemeltető közleményében, amely külön kiemeli a pihenést és feltöltődést szolgáló újításokat.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben