Karcsi a gólya Palatinus strand törzsvendég

Visszatért Karcsi a gólya, a Palatinus strand törzsvendége

by Kassay Tamás

Karcsi a gólya több éve jár vissza a Palatinus strandra, és láthatóan otthon érzi magát. Vendégek beszámolója alapján rendszeresen feltűnik a büfé közelében is, de örömmel sétálgat a medencék partján. Időnként bele is gyalogol a vízbe, hűsölni kicsit. És, ami a legjobb:

Karcsi, a gólya nem szégyellős és szereti, ha fotózzák a strandon.

Ő itt az a gólya, akit mindenki imád 🙂 Kattints a lejátszás gombra és nézd meg videón! A felvételért hálás köszönet, Nagy Dorottya Ágnes!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) két évvel ezelőtti felmérése szerint évtizedek nagyjából azonos szintű állománya után, a korábbi 5 évben negyedével csökkent a magyarországi fehérgólya-állomány

Gólyákkal ugyan nem, de kabócák varázslatos hangjával találkozhatunk az Adria partjainál, amiről kevesen tudják, hogy kiváló wellness élményeket is tartogat. Van gyógyiszap, radonos víz, meg miegymás, erről szól ez a cikk, érdemes elolvasni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben