Kecskeméti fürdő gyógyászat újranyitás január 4 fürdőgyógyászat masszázs

Január 4-én újranyit a Kecskeméti Fürdő gyógyászata

by Waterfan

2021. január 4. hétfőn, az újév első munkanapjától kezdve újra elérhetővé válnak a fürdőgyógyászati kezelések a Kecskeméti Fürdőben.

A kezelések többsége ugyan igénybe vehető, de maga a fürdő sajnos továbbra is zárva lesz a járvány miatt, ugyanis az 569/2020. (XII. 9.) Korm. rendelet értelmében a fürdőknek zárva kell tartaniuk.

Ugyanakkor, a Nemzeti Népegészségügyi Központ állásfoglalása és az érvényben lévő jogszabályok alapján a fürdőgyógyászati kezelésekre van lehetőség, így az a döntés született, hogy január 4. hétfőtől folytatódnak a gyógykezelések a Kecskeméti Fürdőben. A gyógyvizes medencék használatát kivéve elérhetők lesznek a kezelések.

TB támogatással igénybe vehető kezelések a Kecskeméti fürdőben január 4-től:

  • víz alatti vízsugár masszázs,
  • víz alatti csoportos gyógytorna,
  • iszappakolás,
  • orvosi gyógymasszázs

A vendégek a Kecskeméti Fürdő főbejáratán, majd a központi vendégöltözőn keresztül juthatnak el a gyógyászatra. A fürdő kéri, hogy a kezeléseket csak egészségesen vegyük igénybe, és automatikusan tartsuk be a maszkviselésre, távolságtartásra, kézfertőtlenítésre vonatkozó, már jól megszokott előírásokat!

A Kecskemét Fürdő gyógyászatának nyitva tartása megváltozik

A gyógyászat hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között tart nyitva, az utolsó kezelés 17.30-kor kezdődik.

A TB kezelésekhez továbbra is előzetes bejelentkezés szükséges, amelyet a 06-20/263-6020-as számon lehet megtenni. Jó hír azoknak, akik már a november 11-i bezárás előtt megkezdtek valamilyen kezelést, hogy az újrainduló szolgáltatás keretében ezek most folytathatók, a betegeknek nem kell visszamenniük reumatológus orvosukhoz a lejárt kezelőlappal.

Érdekesség, hogy a fürdő mellé új hotel is épül, ahonnan biztosított lesz az átjárás a létesítménybe:

Érdekelnek a fürdős és wellness hírek? Akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további minőségi és hasznos tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben