Végleg bezár a népszerű budapesti strand

by Polisor Bettina

Idén áprilisban írtunk róla, hogy a 2024-es szezontól ingyenes lesz a SHO BEACH, a Kopaszi-gát strandja. Az üzemeltető akkori közleménye szerint céljuk az volt, hogy minél több embernek mutathassák meg a SHO BEACH varázsát. Most azonban rossz hírrel kellett szembesülniük azoknak, akik idén nyáron tervezték meglátogatni a SHO BEACH-et, hiszen a strand végleg bezár.

Véglegesen és visszavonhatatlanul bezár a SHO BEACH

Kopaszi-gát strand bezár SHO Beach
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

A SHO BEACH a Facebook oldalán olvasható bejegyzésében közölte a hírt.

„Sajnálattal tudatjuk, hogy a terület tulajdonosának döntése okán – amely mintegy 6 havi, az idei és jövőbeli nyitásról való részletekbe menő egyeztetést követett, és a SHO BEACH üzemeltetése számára teljesen váratlan volt – nem nyitunk ki többé, illetve a SHO BEACH véglegesen és visszavonhatatlanul bezár. A korábban a SHO BEACH-en működő MÁK terasz finomságait júliustól tihanyi ECHO Residence hotel éttermében próbálhatjátok ki, melyet júliustól – illetve a jövőben – csapatunk üzemeltet majd.”

– írta a a SHO BEACH csapata

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben