Fotókon a legnagyobb magyar fürdőfejlesztés: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

by Waterfan

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő területén Magyarország legnagyobb fürdőfejlesztése zajlik. A munkálatok 2021 januárjában kezdődtek meg Győrben, a Rába partján. A vízi élménypark létrehozására 21,3 milliárd forintot biztosítanak a Modern Városok program keretein belül. Az új győri fürdő átadását 2023-ra tervezik. A fejlesztési munkák indulásáról az MTI közölt fotóriportot.

A győri fejlesztés részleteiről itt számoltam be korábban, a cikkben látványterv is megtekinthető:

A 2021 januárjában elkezdődött építkezés jelen pillanatban még kevésbé látványos – mondjuk, hogy sok munka van még hátra. Ez persze természetes, még épp csak elkezdték és idő is rengeteg van még a tervezett befejezésig.

Egy kis bekukkantás a kulisszák, akarom mondani a kerítések mögé. Nem csillog és nem villog, de azért látszik, hogy sok ember kemény munkájára van szükség ahhoz, hogy mi utána jól tudjuk magunkat érezni is kellemesen pihenhessünk valamelyik fürdőben. Reméljük, hogy kiváló minőségben fog elkészülni és kellemes élményekkel gazdagodhatunk majd. Persze addig még szerintem több ilyen rövid beszámoló is fog születni, munka az van és lesz dögivel.

A néhány nappal ezelőtti országos félretájékoztatás után új kezdeményezés indult el, hogy a turizmus témaköréhez kapcsolódó hírekben elkerülhessék az olvasók a fals információkat. Elindult egy Facebook csoport és egy hírgyűjtő oldal is, amin kizárólag ellenőrzött forrásból, hozzáértő által ellenőrzött hírek kapnak helyet.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek csoporthoz.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további pontos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben