Sárvári fürdő 1 hónapig ingyen egészségügyi dolgozók köszönet

A Sárvári fürdő 1 hónapig ingyen látogatható egészségügyi dolgozók számára

by admin

A Sárvári fürdő a 2020-as évhez hasonlóan, idén is köszönetét fejezi ki az egészségügyi dolgozók felé, ezért 1 hónapig ingyenes belépést biztosítanak számukra.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő köszönetet mond az egészségügyi dolgozók munkájáért

KÖSZÖNJÜK… … az egészségügyi dolgozók járványhelyzet alatt tanúsított munkáját… Éppen ezért a tavalyi évhez hasonlóan a nyitást követően 1 hónapig (május 13. és június 13. között) minden egészségügyi dolgozó INGYEN látogathatja fürdőnket. A voucher a fürdő értékesítésén előzetesen igényelhető a [email protected] e-mail címen a saját munkavállalói kártya (pl. MESZK kártya) vagy munkáltatói igazolás elküldésével. Az ingyenes belépés bármilyen fényképes igazolvány felmutatásával és a fürdőtől kapott visszaigazoló voucher leadásával vehető igénybe.

-áll a fürdő Facebook bejegyzésében.

A Sárvári fürdő felhívta a figyelmet arra, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályozásnak -194/2021. (IV.26.) kormányrendelet – megfelelően a védettségi igazolvány és a személyazonosság igazolása a belépés feltétele.

Hasonló akciót hirdetett a Harkányi fürdő is, de náluk 1000 forintos kedvezményes jegy jár munkáltatóval aláírt, a honlapjukról letölthető nyomtatvány felmutatása mellett. Harkány egészen 2021 év végéig kínálja ezt a kedvezményes belépési lehetőséget a frontvonalban dolgozók számára.

A Sárvári fürdő nyitása az alábbiak szerint alakul

Május 3-tól újra elérhetőek gyógy- és wellness kezelések hétfőtől péntekig 8-16 óra között.
Dr. Szerb János rendelési ideje: hétfőtől péntekig 8-14 óráig tart.
A gyógy- és wellnessközpont a VitalMed Hotel Sárvár bejáratán keresztül közelíthető meg.
A fürdő részleg május 13-án nyitja meg medencéit.

Magyarországi fürdők nyitása 2021-ben

Egyetlen térképen az összes fürdő (a cikk megjelenésének pillanatában 77 darab), amelyik már nyilatkozott az újranyitás dátumáról, érdemes megnézni, ebben a cikkben található beágyazva:

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben