2021 strandok éjszakája Pünkösdfürdői strand

Strandok Éjszakája a Pünkösdfürdői Strandon

by admin

Retro hangulatban és hűsítő vízben merülhetünk el július utolsó szombatján az óbudai Pünkösdfürdői Strandon, a Strandok Éjszakája alkalmából. Az 1930-as években épült legendás strand, hatalmas zöld területeivel, árnyas fáival igazi felüdülést nyújt ebben rekkenő hőségben.

A napfény, a víz, a strandolás rajongói most boldogan lubickolhatnak a jóban: izgalmas kalandok részesei lehetnek, vagy ha éppen úgy tartja kedvük, relaxálhatnak, pihenhetnek.

A strandok éjszakája programjai már délelőtt megkezdődnek, sok aktivitás és játék garantálja a jó hangulatot. A felnőttek és a gyerekek egyaránt megtalálhatják számításukat ezen a napon.

Délelőtt 10 órától este 6 óráig tartanak a retro családi programok: tánc, játékok szárazon és vízen, aquafitness, vízipiszoly csata, nyereményjátékok. Déltől záróráig, azaz este 8-ig DJ ÁRPI biztosítja a legjobb retro muzsikákat. A Strandok Éjszakájának megkoronázásaként este 18.30-kor egy különleges produkciót láthatnak a fürdőzők, az ABBAbák lép fel. A duó nem csak hangzásban, de látványban is visszahozza a legendás ABBA életérzést. Szórakozásban nem lesz hiány.

Strandok éjszakája programok a Pünkösdfürdői Strandon

10:00 Indul a retro életérzés
10:30  Retro mánia –  játékok szárazon és vízen minden mennyiségben
11:30  Limbó láz – Na ki a legügyesebb?
12:00  Retro Aquafitness
12:30  Vízparti retro disco
14:00  „Úgy élvezem én a strandot” – családi vízi vetélkedő, vízipisztoly csata értékes nyereményekkel
15:00   Retro Aquafitness
16:00   Grund Számháború vízen és szárazon
17:00   Retro party –  Interaktív táncos, zenés program vízipisztoly csata értékes nyereményekkel
18:30 ABBAbák – Legnépszerűbb ABBA slágerek

Napközbeni programok:

12:00 DJ ÁRPI A legjobb retro dalokat játssza ebédtől záróráig

Arcfestés és csillámtetoválás
13:00 – 14:00 óráig
16:00 – 17:00 óráig

20:00 ZÁRÓRA

A hagyományokhoz híven a programok extra díj nélkül vehetőek igénybe. A Strandok Éjszakáján hosszabbított nyitva tartással várják az érdeklődőket, este 8 óráig lesznek nyitva a Pünkösdfürdői Strand kapui.

Érdekel a strandok és fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is. Ha turizmus hírekről is szívesen olvasol, akkor ajánlom figyelmedbe a Turizmus hírek csoportot.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben