Tamási termálfürdő tűz tetőszerkezet leégett

Ennyi maradt a Tamási fürdő tetejéből az oltás után (képek)

by Kassay Tamás

Tegnap este a Spabook is beszámolt arról, hogy hétfő este kigyulladt a tamási termálfürdő tetőszerkezete. A fürdőben délután 4 óra környékén észleltek füstöt, így vendégek voltak az épületben, amikor felcsaptak a lángok. Mindenki időben kijutott, senki nem sérült meg.

A lángokat még hétfő éjjel eloltották. A mintegy 500 négyzetméter felületű tető burkolata és szigetelése égett.

Az oltásban 6 gépjárműfecskendővel csaknem 40 tűzoltó vett részt – közölte a Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő, Köves Péter. Az MTI közölt fotókat arról, hogy az oltás után hogyan néz ki a Tamási fürdő teteje. Egyelőre várjuk az újabb híreket, de talán elmondhatjuk, hogy az épületet sikerült megmenteni és a tető javítása után visszatérhetünk a medencékbe. Hogy ez mikor történhet meg leghamarabb, egyelőre kérdéses, de ha lesz erről hír, akkor beszámolok róla.

Így néz ki a Tamási fürdő a tűz után

Tamási termálfürdő tűz tetőszerkezet leégett
MTI/Kiss Dániel
Tamási termálfürdő tűz tetőszerkezet leégett
MTI/Kiss Dániel

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben