Túrkevei fürdő gyógyászati részleg nyitva tartás

A Túrkevei Fürdő gyógyászati részlege továbbra is nyitva tart

by Waterfan

A Kormány 104/2021. (III. 5.) rendelete sok üzlet és szolgáltatás működését korlátozza, viszont lehetővé teszi a közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatások és a magánegészségügyi szolgáltatások további biztosítását. Ennek értelmében a Túrkeve Termál- és Élményfürdő, Szálló, Apartman és Kemping Gyógyászati részlege a továbbiakban is nyitva tart.

A gyógyászati kezelések a következő 2 hetes időszakban, a szigorúbb lezárások idején is zavartalanul folytatódhatnak – medence használat nélkül, ahogyan azt már jól tudjuk és megszoktuk. A Túrkevei fürdő az oldalán arról tájékoztatja a látogatókat, hogy szálláshelyükön továbbra is fogadják az üzleti célból utazó vendégeket, fürdőjükben pedig az orvosi szakrendeléseikre előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon, a +36-56-554-448 számon, hétfőn, szerdán, pénteken 8-12 óráig.

A kezdőoldalon felhívják a figyelmünket arra, hogy a szakrendelésekre új beutaló szükséges.

Természetesen, mint mindenütt, itt is kötelező a rendelés ideje alatt a szájmaszk használata és a megfelelő távolság tartása.

Mint arról korábban hírt adtam, a Kecskeméti Fürdő hasonlóan döntött és tovább működteti egészségügyi szolgáltatásait:

A néhány nappal ezelőtti országos félretájékoztatás után új kezdeményezés indult el, hogy a turizmus témaköréhez kapcsolódó hírekben elkerülhessék az olvasók a fals információkat. Elindult egy Facebook csoport és egy hírgyűjtő oldal is, amin kizárólag ellenőrzött forrásból, hozzáértő által ellenőrzött hírek kapnak helyet.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen csoporthoz.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
forrás, fotó: Túrkeve Termálfürdő FB oldala
Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további pontos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben