Újranyit a Komáromi fürdő gyógyászata január 11-én

by Waterfan
Brigetio Komáromi Gyógyfürdő fürdő gyógyászat kezelés újranyit nyitás
Ilyen élményben idén nem lehet részünk. Forrás: Brigetio Gyógyfürdő hivatalos FB

A komáromi gyógyfürdő honlapján jelentette be, hogy január 11-től újranyit a gyógyászati részleg és ismét fogadnak kezelésre érkező betegeket. A fürdő november közepe óta tart zárva.

Egészen pontosan az a döntés született, hogy január 11-től a a Brigetio Gyógyfürdő gyógyászati részlege, valamint a Selye János Kórház reumatológiai szakrendelése újra fogad betegeket. Hasonló döntést hozott a Kecskeméti fürdő is, ők már január 4-én megnyitottak:

A kezelések többsége ugyan igénybe vehető, de maga a fürdő sajnos továbbra is zárva lesz a járvány miatt, ugyanis az 569/2020. (XII. 9.) Korm. rendelet értelmében a fürdőknek zárva kell tartaniuk. Ennek értelmében a gyógyvizes medence továbbra is zárva tart.

A Komáromi Gyógyfürdő gyógyászati részlegének újranyitásakor elérhető gyógykezelések

  • elektroterápia
  • gyógymasszázs
  • gyógytorna
  • pakolások
  • súlyfürdő
  • szénsavas kádfürdő
  • víz alatti sugármasszázs

A kezelésekre előre egyeztetett időpontban lehet érkezni, időpontot pedig kizárólag telefonon lehet kérni, az alábbi számok valamelyikén:

Telefonos elérhetőség: 0634/342 551/15 mellék, mobil: +36 30 590 9178

A Komáromi fürdő nyitva tartása így alakul a következő időszakban

A gyógykezelésekre minden hétköznap 7-12 óra között lehet menni, délutánonként, illetve hétvégente erre nincsen lehetőség, kivéve Dr. Németh Eleonóra magánrendelését, amire keddenként 16-18 óra között lehet menni a Fürdő tájékoztatása alapján.

A Komáromi fürdő vezetése felhívja a figyelmünket arra, hogy a létesítményben kötelező a maszk viselése, valamint a 1,5 méteres védőtávolság megtartása.

Érdekelnek a fürdős és wellness hírek? Akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben