hotel webolda hiba

5 hiba, amit minden hotel tulajdonos elront a weboldalán

by admin

Nem számít, milyen szállodát nyitsz, szükséged van egy weboldalra, ami bemutatja a szállodád és céged egyediségét. Ez a weboldal különböztet meg a versenytársaktól és növeli az eladásokat. Most bemutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit elkövethetsz, és hogyan kerülheted el őket.

1. hiba: A hotel webhelyét online prospektusnak tekinted

Az ügyfelek, újságírók és partnerek mind felkeresik a webhelyedet, hogy többet tudjanak meg rólad. Ezért nem elég, ha csak statikus információkat közölsz; a weboldalnak tükröznie kell a szálloda fizikai lényegét. Legyen interaktív, mutassa be a szálloda személyiségét, és nyújtson különböző információkat a különböző látogatói profiloknak.

2. hiba: Csak szobákat próbálsz eladni a szállodában

Az ügyfelek döntéseiket a digitális tartalom alapján hozzák meg, nem a szálloda fizikai valósága alapján. Nem csak szobákat árulsz, hanem azokról készült képeket és az élményt, amit nyújtanak. Használj lenyűgöző vizuális tartalmat, vonzó szövegeket és cselekvésre ösztönző elemeket (CTA-kat).

3. hiba: Nem veszed figyelembe az ügyfél online látogatását a szállás weboldalán

Az ügyfelek gyakran többször látogatják meg a weboldalt, mielőtt foglalnának. Használd ki ezeket a látogatásokat, és kínálj értékes tartalmat, hogy felkeltsd az érdeklődésüket. Például egyedi ajánlatokkal, helyi információkkal és személyre szabott tartalmakkal érheted el, hogy újra és újra visszatérjenek.

4. hiba: A keresőoptimalizálás a hotel weboldalán csak kulcsszavakra korlátozódik

A Google nem csak a kulcsszavakat veszi figyelembe, hanem a webhely felépítését, a tartalom minőségét és a mobilbarát dizájnt is. Ne csak általános kulcsszavakat használj, hanem összpontosíts szűkebb témákra, amelyek egyedi identitást adnak a szállodádnak. Így könnyebben megtalálják és emlékezetesebb lesz az ügyfelek számára.

5. hiba: Alábecsülöd a szállás webhelyéhez szükséges tehetségeket

Ahhoz, hogy egy sikeres weboldalt hozz létre, különböző szakemberekre van szükséged. UX tervezők, szövegírók, fotósok és digitális marketing szakértők egyaránt fontosak. Ne próbálj meg mindent egy sablon weboldallal megoldani, mert az nem adja vissza a szálloda egyediségét és értékét.

Ha szeretnéd elkerülni ezeket a hibákat, és biztosítani, hogy szállodád weboldala a Google első találatai között legyen, érdemes a Marketing Professzorok hotel marketing ügynökséghez fordulnod. Ők szakértők a szállodai weboldalak tervezésében és optimalizálásában, így biztosítják, hogy a weboldalad kiemelkedő és hatékony lesz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben