Appartman.hu szobafoglalási rendszer weboldal szállásoknak honlapkészítés

Magyar innováció segíti a belföldi turizmust: Appartman.hu közvetlen foglalási rendszer és weboldal szállásoknak

by Kassay Tamás

Az utazók, pihenni vágyók és a szállásadók számára egyaránt fontos, hogy legyen saját weboldala a szállásoknak. Egy online foglalási naptárral rendelkező honlap kényelmessé, a közvetlen kapcsolattartás pedig olcsóbbá teszi a szállásfoglalást. Egy magyar startup innovációja, az Appartman.hu szobafoglalási rendszer és weboldalszerkesztő platform kifejezetten a magánszálláshelyek szükségleteire szabva nyújt egyszerű és könnyen használható megoldást, az utazóknak pedig közvetlen foglalási lehetőséget a partner szálláshelyeknél.

Miért előnyös a saját weboldal a szállásoknak, illetve a vendégeknek is?

A Booking.com idei évi botránysorozata után kiugróan megnőtt az érdeklődés, hogy a szállást közvetlenül foglaljuk le. Ez a vendég szempontjából is jó, gyakran jobb áron tudunk online szállást foglalni a szálláshely saját weboldalán, mint a nagy szállásközvetítő portálokon. Ugyanakkor vendégként már alapelvárás, hogy ne kelljen emaileket írni és telefonálni a szabad dátumok miatt. Pofonegyszerűen és gyorsan szeretnénk információhoz jutni és foglalni.

Ennek ellenére nagyon sok szálláshely küszködik a saját weboldal szerkesztésével, egyesek már a létrehozásig sem jutnak el. Egyrészt, mert egy weboldal minimum több százezer forintba kerül, ha pedig szobafoglalási rendszert is szeretne beleépíteni a szállásadó, akkor akár további 10 – 50.000 Ft költséggel is számolhat havonta.

Új magyar innováció: az Appartman.hu weboldal szerkesztő megoldása egyszerűvé és olcsóvá teszi a honlapkészítést szállásoknak

Az Appartman.hu nem csupán egy online foglalási naptár, hanem egyúttal egy egyszerű weboldal szerkesztő platform is, rengeteg beépített funkcióval. Olyan eszközöket kínál, amelyek segítségével a szállásadók könnyedén létrehozhatják a szálláshelyük honlapját gyorsan és egyszerűen. A weboldalkészítés mostantól lehetséges programozói tudás nélkül is!

Sok weboldalszerkesztő van a piacon, miért jobb az Appartman megoldása?

appartman szobafoglalási rendszer weboldal szállásoknak

Az Appartman.hu weboldalszerkesztő fő funkciói

  • Beépített szobafoglalási rendszer
  • Online foglalási naptár integráció más szolgáltatókkal
  • Automatikus e-mail küldés
  • Kedvezmények, kuponok
  • Egyedi házirend beállítása
  • Kiváló keresőoptimalizálás (SEO)
  • GDPR, NTAK és VIZA-barát adatkezelési nyilatkozat beépítve

A szobafoglalási rendszer integrációja az alapfunkciók közé tartozik, lehetővé téve a foglalások egyszerű és zökkenőmentes kezelését. Nagymértékben csökkenti a túlfoglalás lehetőségét az, hogy a rendszer képes egyidejűleg kezelni a Booking.com, az AirBnb és a Szállás.hu naptárait is. Emellett modern, tetszetős sablonok közül válogathatnak a szállásadók, így könnyen kiválaszthatják az igényeiknek, tetszésüknek leginkább megfelelő design-t, amely tükrözi szálláshelyük egyediségét.

Egészen pontosan végtelen színválaszték áll rendelkezésre, teljesen egyedivé szabható a szállás weboldala.

A saját weboldal rendkívül hatékony eszköz a közvetlen foglalások növelésére, de felmerül a kérdés, hogy jó, ha van egy szállásnak weboldala, de hogyan találnak rá a pihenni vágyó vendégek? Nem sokat ér egy saját honlap, ha senki nem nézi. A fejlesztők erre is gondoltak, ugyanis úgy alkották meg a rendszert, hogy az Appartman.hu-n létrehozott weboldalak előkelő keresőoptimalizálással rendelkezzenek, így a Google találati listájának elejére kerülnek.

Emellett a szálláshely weboldalát könnyedén lehet és érdemes hirdetni bármelyik közösségi média platformon és az átlagos közvetítői jutalékokhoz képest szinte fillérekből lehet rengeteg embert elérni ilyen módon. Minden egyes közvetlen foglalás többet hagy a vendég és a szállásadó zsebében is.

Az Appartman.hu által nyújtott weboldalszerkesztő bárki számára lehetővé teszi, hogy a honlapkészítő segítségével elkészítse a szállás saját honlapját.

A szállásadók építhetik a saját márkájukat, ami hosszú távon lojálisabb vendégkört, rendszeresen visszatérő vendégeket eredményezhet.

Mi van akkor, ha már van a szálláshelynek weboldala?

Először is érdemes megvizsgálni, hogy megfelel-e a mai elvárásoknak, mobilbarát-e, kényelmes-e rajta informálódni és foglalni, megjelenéséből modern és megbízható képet sugall.

Ha igen, akkor az Appartman szobafoglalási rendszere segítség lehet abban, hogy könnyebben értékesítsük Extra szolgáltatásainkat és automatizáljuk az előlegfizetést és a kommunikációt a vendéggel.

Az áttekinthető foglalási rendszer, a könnyen kezelhető honlapkészítő eszközök és a rugalmas foglalási naptárak mind olyan jellemzők, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a szállásadók online jelenlétét és foglaláskezelését.

Ahogyan a vendégek számára fontos a jó, sőt, lehetőség szerint a kiemelkedő vendégélmény, úgy a szállásadók számára is fontos a kimagasló ügyfélélmény. Utóbbit garantálja a magyar nyelvű ügyfélszolgálat, amely chaten közvetlen elérhető az admin felületről. A magyar startup társalapítója és vezetője, Mátyás Krisztián személyesen is foglalkozik az ötletekkel, új igényekkel, így a folyamatos fejlesztés garantált.

Célunk, hogy egyszerűsítsük a szállásadók mindennapjait és főleg az egyre terhesebb adminisztrációt, fejlesztéseink a szállásadói visszajelzések alapján valósulnak meg. Hiszünk abban, hogy a szolgáltatásunk nemzetközi színvonalat képvisel és az Appartman megoldása bárhol megállja a helyét a világon.

– nyilatkozta Mátyás Krisztián az Appartman.hu társalapítója.

Próbáld ki a weboldalkészítőt!

Használd ki a 14 napos ingyenes próbaidőszakot és készíts egy szuper weboldalt a szállásodnak percek alatt. A prémium sablon például így néz ki, érdemes vetni rá egy pillantást!

További információért látogass el az Appartman.hu hivatalos weboldalára, vagy regisztrálj ingyenesen!

Az Appartman.hu szolgáltatása egyedi lehetőséget kínál a magánszálláshelyek számára a saját weboldal létrehozására és a közvetlen foglalások növelésére. A szobafoglalási rendszer integrációja, a választható modern sablonok és a könnyen kezelhető honlapkészítő eszközök segítségével a szállásadók hatékonyabbá tehetik online jelenlétüket és közvetlenebb kapcsolatba kerülhetnek a vendégekkel is.

A cikk létrejöttét az Appartman.hu támogatta.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben