Az év hotele 2022 Hotel Bodrog Wellness Elix Spa Sárospatak

Sárospataki szálloda lett Az év hotele

by Kassay Tamás

Vasárnap tűzte műsorára az RTL Klub az Az év hotele című műsor fináléját, amelyből megtudhattuk, hogy mely magyarországi szállodák lettek az év legjobbjai a közönségszavazás eredménye alapján. 2022-ben Az év hotele megtisztelő címet a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa**** nyerte el. 

sárospataki hotel a verseny őszi, régiós fordulójában kimagasló szavazati többséggel lett a régió nyertese, így továbbjutott az országos döntőbe, ahol az addig legjobbnak ítélt 10 szálloda közül választhatta ki a közönség, hogy melyik legyen az Év Hotele díj nyertes. 

A televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatta be a címért versengő szállodákat. 

A Hotel Bodrog vezetősége nevében Bágyi Pál ügyvezető igazgató és Bágyi Péter szállodaigazgató Facebook-on jelentette be a hírt és mondott köszönetet:

Nagyon hálásak vagyunk a támogatásotokért a régiós versenyben és a döntő során is! Ez egy hatalmas mérföldkő számunkra, a jövőben is minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy szállodánkban átélhessétek a tökéletes pihenés és feltöltődés élményét, Sárospatak különleges és egyedi történelmi hangulatával fűszerezve!

Az ezüst érmet a visegrádi Royal Club Hotel****superior gyűjtötte be. A díjat Tóth Ágnes igazgatóhelyettes és Belán Gábor tulajdonos vette át. A dobogó képzetelbeli harmadik fokára a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** állhatott fel. Az elismerést Bogdán Tamás igazgató vette át.

Az Év Hotele 2022 dobogós helyezettjei

  1. Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior (Északkelet-Magyarország régió)
  2. Royal Club Hotel****superior (Észak-Dunántúl régió)
  3. Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (Alföld régió)

Az Év Hotele 2022 további helyezettjei név szerinti rendben

  • Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** (Északkelet-Magyarország régió)
  • Fibula Residence Hotel & Wellness**** (Dél-Dunántúl régió)
  • Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** (Balaton régió)
  • Grand Hotel Esztergom****superior (Észak-Dunántúl régió)
  • Love and Dream Élményvilla (Dél-Dunántúl régió)
  • Sziget Hotel**** (Alföld régió)
  • Treehouses (Balaton régió)

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben