Ensana Görögország

Görögországban bővül az európai Ensana szállodalánc

by Polisor Bettina

Az európai gyógyszállodákat üzemeltető Ensana Görögországgal bővíti portfólióját, egy teljesen új szálloda nyitására készülnek a mediterrán országban – számolt be róla a Spa Business.

Ensana: hotelek a gyógyítás szolgálatában

Az Ensana márkanév 2019-ben indult útjára, és jelenleg összesen 27 hotelt üzemeltet Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és az Egyesült Királyságban, amik közül sok szálloda olyan történelmi fürdővárosban található, amely ismert természetes gyógyító forrásairól és azok regeneráló tulajdonságairól.

Az Ensana kötelékében működő szállodák legfőbb törekvése, hogy mindig a helyben található természetes erőforrások gyógyító hatását ötvözzék a magas színvonalú orvosi szakértelemmel, valamint modern diagnosztikai módszerekkel.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy Görögországban bővítjük a márkát. Santorini a fantasztikus európai úticélok listáját egészíti ki, és új lehetőségeket nyújt ügyfeleink számára.”

– mondta Frank Halmos, az Ensana vezérigazgatója

Santorini ad otthont az Ensana új szállodájának

A turizmus világának alapos és minőségi híreiért iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz csoportunkhoz!

Az új, 120 szobás szálloda várhatóan 2025-ben nyitja meg kapuit a Santorini szigetén található Kamari Beach-en, és ennek megfelelően a Kamari Beach Hotel nevet viseli majd.

Petra Lelovska, az Ensana csoport alelnöke szerint a szálloda szolgáltatásai az ókori Görögország két leghíresebb orvosa, Hippokratész és Gale nézeteit tükrözi majd, mely szerint a mozgás és a megfelelő étrend javítja az egészséget és hosszú életet biztosít.

„Alig várjuk, hogy összekapcsoljuk ezt az ősi tudást a szakértelmünkkel, és Santorini helyi, természetes erőforrásaival, például a tengervízzel, a hínárral és a sárral, hogy olyan programokat hozzunk létre, amelyek javítják vendégeink egészségét”

– tette hozzá Lelovska

Az utóbbi hónapokban Görögország reflektorfénybe került az első Global Wellness Economy konferencia megszervezése által, amelyet januárban rendeztek meg. Az esemény célja az volt, hogy bemutassa Görögország milyen sok lehetőséget hordoz magában ahhoz, hogy vezető egészségügyi és wellness-turisztikai célponttá válhasson.

A turizmus világának alapos és minőségi híreiért iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben