A 28. szálloda megnyitásával újabb európai országot hódít meg az Ensana

by Polisor Bettina

A gyógyfürdő-üzemeltető szállodamárka ezúttal a Fekete-tenger partján tűzte ki zászlóját, hiszen hamarosan megkezdi működését az Aquahouse Hotel & Spa, ami így a szállodalánc első bulgáriai szállodája lesz – írja a Spabusiness.

Az Ensana idén októberben kezdi meg 28. gyógyszállodájának üzemeltetését Európában

Ensana szálloda Bulgária
Fotó: Ensana

Az európai gyógyszállodákat üzemeltető Ensana bejelentette, hogy idén októberben tervezi első bulgáriai helyszínének megnyitását. A szálloda még 2022-ben készült el, az Ensana pedig 2023. október 1-jén átveszi át a szálloda irányítását, amely számos gyógykezeléssel és wellness-szolgáltatással várja a vendégeket.

A 2019-ben indult Ensana összesen 27 szállodát üzemeltet a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és az Egyesült Királyságban. Ezen hotelek közül sok olyan történelmi fürdővárosban található, amelyek a természetes gyógyító erőforrásaik regeneratív tulajdonságairól híresek.

A turizmus világának alapos és minőségi híreiért iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz csoportunkhoz!

Az új gyógyszálloda az észak-bulgáriai Szent Konstantin és Heléna tengerparti üdülővárosban található

Az Fekete-tenger partján található wellness-turisztikai fellegvárnak számító üdülőhely a természetes ásványvízforrásoknak köszönheti sikerét, amelyeket az ókori rómaiak fedeztek fel még az i. e. 4. században. Az újonnan épült, 400 szobás szállodában is a helyi ásványvíz gyógyító tulajdonságaira épülő gyógyfürdő és wellness-eljárások teljes skáláját kínálják majd. Ennek jegyében a szálloda számos beltéri és kültéri medencével, valamint egy kiterjedt, gőzfürdőket és különböző szaunákat magába foglaló wellness-részleggel rendelkezik. A tapasztalt szakemberek a szolgáltatások teljes skáláját kínálják majd, az orvosi spa kezelésektől kezdve a luxus wellness- és szépségápolási eljárásokig.

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy az Ensana márkát kiterjesztjük Bulgáriára, egy olyan országra, amelynek gazdag, az ókori római időkre visszanyúló spa történelme van. A vállalat a természeti erőforrásokat és az orvosi szaktudást ötvöző, egyedülálló egészségügyi koncepciók nyújtása terén szerzett széleskörű tapasztalatát hozza el Bulgáriába.”

– mondta Frank Halmos, az Ensana vezérigazgatója.

A bolgár üdülőhelyről szóló hír az Ensana második szállodanyitással kapcsolatos bejelentése 2023-ban, hiszen márciusban a csoport nyilvánosságra hozta, hogy megnyitja első szállodáját Görögországban is.

Bulgária szállások kiválasztásában, utazásszervezésben örömmel segít megbízható partnerünk, a Schuster Travel.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben