Újabb szálláshely égett le, lángolt egy vendégház Etyeken

by Kassay Tamás

Kigyulladt egy kereskedelmi szálláshoz tartozó kültéri dézsafürdő, amelyről a lángok átterjedtek a több melléképülettel összeépített főépület tetőszerkezetére is péntek éjszaka Etyeken. Frissítés: A Boti út elején található vendégház szemtanúk elmondása szerint a Kukucs Etyek Vendégház lehet, amely úgy tűnik, a lakótér épségben megúszta a tűz pusztítását és a kapcsolódó melléképületek sérülhettek meg.

Tűz ütött ki péntek éjszaka egy kereskedelmi szálláshelyen Etyeken

Egy kültéri dézsafürdő gyulladt ki, majd a lángok átterjedtek a több melléképülettel összeépített főépület tetőszerkezetére is – számoltak be szombat reggel a Katasztrófavédelem honlapján.

A helyszínre riasztott törökbálinti és érdi hivatásos, valamint bicskei önkormányzati tűzoltók három vízsugárral eloltották a tüzet. A tűzoltók két PB-gázpalackot, valamint egy oxigén- és egy disszupalackot is kihoztak az ingatlanból.

Kerestük a vendégházat, de nem értük el, ha sikerül megtudni új információt, frissítjük a cikket. Bízunk benne, hogy a szálláshely lakótere valóban sértetlen maradt, egyúttal kitartást kívánunk a tulajdonosoknak a helyreállításhoz.

Címlap fotónk illusztráció, nem helyszíni kép.

A turizmus világának híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben