Kinevezték az új, ötcsillagos Hard Rock Hotel Budapest igazgatóját és vezetőit

by Kassay Tamás

Jakab Gábor lett 2022. április 1-től az újonnan megnyíló Hard Rock Hotel Budapest igazgatója. – értesült a Turizmus Online. A marketingért Angelus Barbara felel.

Az új budapesti luxus szálloda a Pesti Broadway-n, a VI. kerületi Nagymező utcában nyitotta meg a nemzetközi lánc első közép-európai házát, amelyről képes beszámolóval tudósítottam.

A Hard Rock Hotel Budapest koncepciója, hogy igazi lifestyle hotelként teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek.

Jakab Gábor a Hard Rock Hotel Budapest igazgatója

Jakab Gábor több évtizedes értékesítési igazgatói és szállodaigazgatói tapasztalattal rendelkezik. A szakmában ismerhetjük már a Continental Hotel Budapest & Prestige Hotel Budapest, a Velence Resort & Spa, a Hunguest Hotel Sun Resort, a Corinthia Aquincum Hotel vagy a montenegrói Herceg Novi Hunguest Hotel Sun Resort szállodákban betöltött vezető szerepeiből.

A szállodaipari szakember munkái mellett óraadó tanáként tevékenykedik a Budapesti Gazdasági Egyetemen és tagja a Hotelstars Union minősítő bizottságának is.

Jakab Gábor Hard Rock Hotel Budapest igazgató

Jakab Gábor elérhetőségei:
E-mail: [email protected] 
Telefon: +36301945765

Angelus Barbara a Hard Rock Hotel Budapest margetingigazgatója

A szakember szintén évtizedes tapasztalattal rendelkezik, és kifjezetten gyakorlott a luxus hotelek marketing-kommunikációjában, ugyanis dolgozott a Kastélyhotel Sasvár, a Hertelendy Kastély, és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild  Palace márkainak felépítésén és bevezetésén is.

2 éven át vezette a Gundel étterem 125 éves jubileumi évének kommunikációját, majd a koronavírus miatt bezáró étteremtől a Kodolányi János Egyetem marketingcsapatának élére került, ahol az egyetem brandjének megújulásán, ismertségének növelésén dolgozott. – írja a Turizmus.com.

Kiveszi részét a jövő generációjának mentorálásából is, ugyanis óraadóként évek óta tanít a Kodolányi János Egyetemen vállalati- és személyes márkaépítést. 2020-ban címzetes egyetemi docens címet szerzett.

Spabook részről büszke vagyok rá, hogy Barbarával közös mentorcsapatban dolgozhatunk a Protégé turisztikai mentorprogram keretein belül a pályakezdő fiatalok támogatásán.

A Hard Rock Hotel Budapest vezető kollégái az induláskor:

Sok sikert kívánok nekik és csapatuknak!

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben