Kína health resort clinique la prairie

A Clinique La Prairie Kínában nyitotta meg első nemzetközi wellness központját

by Polisor Bettina


A Clinique La Prairie svájci wellness és longevity márka megnyitotta várva várt wellness központját a kínai Anjiban. A nyitás a márka globális terjeszkedési tervének része, és kínai debütálása is egyben, valamint az első nemzetközi Health Resort létesítése Svájcon kívül.

A Clinique La Prairie megnyitotta első nemzetközi Health Resortját a kínai Anji-ban, ezzel bővítve globális jelenlétét

„Nagy örömmel jelentjük be a kínai központunk megnyitását, amely monumentális ugrást jelent azon küldetésünkben, hogy kiválóságunk örökségét globálisan is kiterjesszük. Az új Health Resort békés vizek és lenyűgöző hegyek által körbezárt területen fekszik, ami emlékeztet a svájci Montreux-ban található zászlóshajónk környezetére.”

– áll a vállalat közleményében

A Clinique La Prairie első nemzetközi Health Resortja a már megszokott színvonalat képviselő orvosi, táplálkozási, wellness- és mozgásszakértők sorát vonultatja fel, és a Clinique La Prairie összes jellegzetes programját kínálja, kivéve a Revitalizációs programot, amely továbbra is kizárólag Svájcban érhető el.

A márka Kínába való belépése része a márka ambiciózus globális terjeszkedési terveinek, amelyek akár 50 ingatlan megnyitását is magukban foglalják világszerte. Az új, Kínában található Health Resort nyitását például hamarosan egy másik nyitás is követi majd Amaalában, a wellness-központú szaúdi giga projektben.

Kína health resort clinique la prairie
A fürdők világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!
Fotó: Clinique La Prairie

A Clinique La Prairie 2020 óta fokozatosan épít városi szatellit helyszíneket, úgynevezett Longevity Hub-okat

A szatellit helyszín kifejezés általában egy olyan helyet vagy területet jelöl, amely egy fő turisztikai célponttól távolabb található, de kapcsolódik hozzá valamilyen módon. Az ilyen szatellit helyszínek a hozzájuk kapcsolódó fő turisztikai attrakcióhoz hasonló egyedi élményt kínálnak, vagy azzal nagyban megegyező tevékenységet folytatnak.

A szatellit helyszínek legfőbb előnye, hogy segítenek eloszlatni a turisták tömegét, ezáltal csökkentik a terhelést azokon az úti célokon, ahol a fő látványosság/létesítmény található. A Clinique La Prairie ilyen helyszíneket, ha úgy tetszik városi kirendeltségeket nyitott már Madridban, Bangkokban, Dohában, Tajpejben, legutóbb pedig Dubajban, a One&Only One Za’abeel-ben.

„A hosszú távú terv az, hogy elérjük a 40 Longevity Hub-ot és a 10 Health Resort-ot, miközben folyamatosan fenntartjuk az exkluzivitást és megerősítjük, hogy a Montreux-i zászlóshajó a portfóliónk csúcspontja.”

– mondta Simone Gibertoni, a Clinique La Prairie vezérigazgatója
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben