Magyarország legnagyobb szállodája újranyit

by Kassay Tamás

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Danubius Hotels a hatékony üzemeltetést, a foglaltsági előrejelzéseket, a gazdasági és az energiahelyzetet is szem előtt tartva rendelt el átmeneti üzemszünetet Magyarország legnagyobb szállodájban, a Danubius Hotel Hungariaban.

A Danubius Hotel Hungaria 2023. február 23-án újra megnyitja szobáit a vendégek előtt, amelyet a cégszintű pozitív foglaltsági kilátások indokolnak.

A Danubius Hotels vállalati szinten pozitív tendenciát tapasztal a tavaszi-nyári foglaltsági előrejelzések alapján. Egyrészt a szabadidős csoportok érdeklődése visszatérni látszik Budapest és az ország iránt, valamint az idei évben számos, nagy figyelemre számot tartó eseményt szerveznek Budapesten.

„A várható keresletet figyelembe véve úgy ítéltük meg, hogy most van itt az ideje a kapacitásaink bővítésének, a Danubius Hotel Hungaria megnyitásával. Pozitív fordulat a turizmusban, hogy a covid óta gyengélkedő üzletág, a csoportos beutaztatás ismét megerősödni látszik. Az ilyen típusú foglalások száma az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt, valamint nagy az érdeklődés több, kulturális és sportesemény iránt is, melynek fővárosunk ad otthont. Az átmeneti üzemszünet alatt a szállodában dolgozó összes kollégáról gondoskodott a cég. Széleskörű szállodai portfólióval rendelkezünk a fővárosban, így ez idő alatt is lehetőségünk volt munkát biztosítani a Hungariában dolgozó kollégáinknak.”

– mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A Danubius Hotel Hungaria újranyitásával a szállodalánc február végétől ismét 9 szállodájában várja a vendégeket Budapesten, Bükön és Győrött.

A turizmus világának alapos és minőségi híreiért iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben