A Normafa Hotel különleges jóga hétvégékkel vár

by Kassay Tamás

A testi-lelki feltöltődés mindannyiunknak fontos, és mindannyian megérdemeljük. Közel a városhoz, de távol a nyüzsgéstől, kiváló levegőn, Budapest legmagasabb pontján különleges Jóga hétvégékkel vár a megújult Normafa hotel. Az erős energetikai mezők, a friss levegő és a csodás panoráma garantáltan kikapcsol és feltölt!

Jóga hétvége a Normafa hotel luxus környezetében

A Gattyán György tulajdonában lévő, felújított Normafa Hotel ezeket az előnyöket ötvözi újragondolt, modern, mégis spirituális design hotelében.

A helyszín pozitív, kiemelkedő erejét már egy rövid ott tartózkodás alatt is azonnal megérzi az ember, egy hosszabb pihenés után pedig teljes megújulásban lehet része a szállóvendégeknek.

A Normafa hotel spa részleggel rendelkező komplexumának különleges hangulata akár egyéni, akár páros kikapcsolódásra is ideális helyszínt biztosít. A kényelmes, modern, speciálisan kialakított szobák, a prémium, szezonális ételkínálat, valamint a minden igényt kielégítő spa & wellness részleg a tökéletes feltöltődés helyszínévé varázsolják a Svábhegy természetközeli szállóját.

A Normafa hotel helyszíni adottságai és a feltöltő energiája miattmagán- és céges ceremóniák, esküvők megtartására éppúgy kiváló, mint nagyobb, tematikus, spirituális rendezvények, például speciális meditációs, feltöltő, tisztító események megrendezésére.

Kívül-belül megújult a Normafa Hotel

 A Normafa Hotel felújítása során újragondolt elemek, mind a szobák berendezése, mind az anyaghasználat, a színek és formák harmóniája tovább erősíti a tér és az épület energetikai hatását. A komplex spa élmény, a panoráma szauna, a medence és a jacuzzi mellett a szálló több, különböző jógateremmel is rendelkezik, ami különféle foglalkozásoknak ad helyet: az ashtanga, hatha, vinyasa, bikram, és a kundalini jóga is a test-lelki feltöltődést, a teljes kikapcsolódást segítik.

A Normafa hotel kundalini jóga hétvégéi feltöltenek

Gattyán György hosszú évek óta elkötelezett híve és követője a kundalini jógának, az általa friss, spirituális szellemben újragondolt Normafa Hotel pedig tökéletes helyszíne az egész napos relaxációnak és a jóga gyakorlás általi önismeretnek. Így 2023 szeptemberében minden hétvégén amerikai és magyar oktatók vezetésével a kundalini jógáé a főszerep, ahová szállóvendégeket és napijegyes résztvevőket egyaránt szeretettel várnak:

A kundalini egy különleges, komplex jóga

A kundalini jóga a tudatosság és a hétköznapi ember jógájának is nevezett irányzat a spirituális és fizikai gyakorlást ötvözi, célja a tudatalattiban lévő blokkok, félelmek feloldása, a belső erő, a „kundalini energia” felébresztése és aktiválása ászanák (jóga pózok), pranayama (légzéstechnikák), meditáció és mantrák segítségével a magasabb tudatosság és spirituális megvilágosodás érdekében.

A Normafa hotelben megrendezésre kerülő kundalini jóga hétvégéket vezető amerikai oktató, Gian Randev elhivatott gyakorlója és tanítója e jógairányzatnak; Yogi Bhajan, a kundalíni jóga Indiából nyugatra hozójának követőjeként, Tej Khaur Khalsa közvetlen tanítványaként, tapasztalt és hiteles képviselője a fizikai gyakorlás mellett annak is, hogy korunk embere hogyan élhet teljes életet a stresszes hétköznapok kihívása mellett is.

Szakadj ki a hétköznapokból a Normafa Hotel jóga hétvégéjén és vidd át a kapott tudást a mindennapokba, kerülj közelebb a teljességhez, nyílj meg a harmóniához!

Részletek és online jelentkezés a jóga hétvégére

Egy fő részvételi díjáért +1 fő kísérő díjmentesen részt vehet a Normafa hotel kundalini jóga hétvége teljes programján.

  • Kundalini jóga, napijegy 2 főre 1 napra: 19.900 Ft.
  • Kundalini jóga, hétvégi jegy 2 napra, 2 főre: 34.900 Ft, vegetáriánus és vegán büféebéddel, szezonális étel és gyümölcskínálattal, a programok közötti teaszünetekkel.
  • Kundalini jóga, hétvégi csomag szállással 2 főre: 65.000 Ft, egy éjszakás kikapcsolódást egyedülálló szobákban, két fős elhelyezéssel (1 szoba), spa belépővel, amivel a jógatermek mellett a medence, az óriás jacuzzi és a panoráma szauna is látogatható.

Szeresd önmagad annyira, ahogy szeretnéd, hogy mások szeressenek téged.” – Yogi Bhajan

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben