Petneházy Club Hotel bezárt bezárás rezsi

Díjnyertes budapesti szálloda zárt be a nehéz gazdasági helyzet miatt

by Kassay Tamás

Az Abbázia Group országszerte több középkategóriás, 3 csillag superior minősítésű szállodát üzemeltet. Rövid közleményben tudatták, hogy a csoport által működtetett, 2020-ban az Év Kutyabarát Szálláshelye díjat, 2021-ben pedig a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Zöld Hotel Díját is elnyert, elismert budapesti Petneházy Club Hotel 2023. január 2-án bezárt – egyelőre véglegesen.

A Petneházy Club Hotel bezárása ismét felhívja a figyelmet a turizmus nehéz helyzetére.

A szálloda vezetése rövid közleményben köszönt el a vendégektől, szó szerint közlöm:

Kedves Vendégeink!
Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy szállodánk 2023. január 2-án bezárja kapuit.
A jelenlegi gazdasági nehézségek sajnos nem teszik lehetővé a szálloda további működését a legjobb szándékunk ellenére sem.
Köszönjük szépen, hogy velünk tartottatok az elmúlt években és reméljük sok szép emléket őriztek meg a Petneházy Club Hotelben töltött napokról.
Boldog Új Évet Kívánunk!
Maradunk tisztelettel,
A Petneházy Club Hotel csapata

Az üzemeltetőkről annyi kijelenthető, hogy értenek ahhoz, amit csinálnak, 2020-ban a Petneházy Club Hotel, 2022-ben pedig a szintén általuk vezetett cserszegtomaji Club Dobogómajor ***superior is elnyerte az Év Kutyabarát Szálláshelye elismerést. A Petneházy Club Hotel kifejezetten jó, 8,6/10 pontos értékeléssel volt jelen a Booking felületén, a Google értékelések (4,4/5) szintén nagyon jók.

Petneházy Club Hotel bezárt bezárás rezsi
fotó: Booking.com

A 3 csillagos szálloda komplexum a Budai hegyek ölelésében helyezkedik el, körbekerített területén a gazdik kedvükre teniszezhettek, úszhattak, szaunázhattak, a kedvenceikkel pedig számos közeli túraútvonalat barangolhattak be közösen. A szálloda több hektáros, saját belső útrendszerrel rendelkező parkosított területe a Budai Tájvédelmi Körzetben fekszik. A szálláshely faházakban, apartmanokban szállásolta el a vendégeit az év minden hónapjában.

A Petneházy Club Hotel szlogenje így szólt:

érkezz hozzánk vendégként, mi családtagként várunk vissza!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben