Bréking: bezár a Hard Rock, megnyílik a Pullman Hotel Budapesten

by Kassay Tamás

A világhírű, sokak által vágyott és kedvelt szállodamárka megnyitja első magyarországi házát Pullman Budapest Hotel néven. A budapesti Pullman 2024. március 27-én nyitja meg szobáit a vendégek előtt, méghozzá az egészen addig Hard Rock Hotelként működő 5 csillagos létesítményben. Hogy az átcímkézésen kívül milyen változások történnek az épületben és a szobákban, az egyelőre rejtély, a szálloda későbbre ígért tájékoztatást.

A Pullman Hotels & Resorts, az Accor prémium kategóriás nemzetközi hotelmárkája bejelentette első magyarországi szállodájának megnyitását.

A Pullman Budapest Hotel 136 elegáns és kényelmes szobával rendelkezik az épület 7 emeletén. A szobák modern és funkcionális kialakításuk révén a kényelmes tartózkodáshoz szükséges összes felszereléssel rendelkeznek. – áll a kiadott közleményben.

Érdekesség, hogy az online szállásportálokon a március 27-e utáni időszakra is még mindig foglalható a Hard Rock, avagy inkább még hegyesebben: a Hard Rock foglalható a jövőbeli időpontokra is, amikor a vendégek már nem oda, hanem a Pullmanba fognak érkezni. Mivel az üzemeltető azonos, ez nem okoz problémát, azonban, ha valaki a Hard Rock rajongója, nem valószínű, hogy kitörő lelkesedéssel fogadja, ha nem talál zenei ereklyéket a szállodában, amikor megérkezik. Az online rendszerekben ezt a változást fontos lenne feltüntetni, avagy lezárni a naptárat és az új néven megnyitni az új foglalási lehetőséget – a szerk.

A Pullman ingyenes fitneszfelszerelést kínál

Budapest legújabb világhírű szállodamárkája saját újítással jelentkezik, ugyanis minden szobához és lakosztályhoz ingyenesen biztosítja azokat a fitneszfelszereléseket, amelyek csak kérésre érhetők el. A vendégek így saját tempójukban, szobájuk diszkréciójában, teljes kényelemben is edzhetnek, igényük és kedvük szerint.

A fitneszlétesítmények mellett két tárgyalóterem is az üzleti utazók rendelkezésére áll. A kozmopolita és festői szálloda így tökéletes helyszín a munkához, a játékhoz, az alkotáshoz és a kapcsolatteremtéshez. A szálloda a nap lendületes kezdéséhez kiadós reggelit kínál, egészséges és kiegyensúlyozott ételválasztékkal.

Paris Society gasztronómiai koncepció a Pullman Budapest Hotelben

A Pullman Budapest étel-, ital- és szórakoztatóipari koncepcióját az Accor által 2022-ben megvásárolt vezető vendéglátóipari csoport, a Paris Society hozza létre és valósítja meg. A Laurent de Gourcuff által 2008-ban alapított Paris Society több mint 70 helyszínből álló, egyre növekvő portfólióval rendelkezik az ultraprémium és luxus életstílus kategóriájú éttermek, klubok, szállodák és rendezvényterek területén. A Paris Society merész reneszánsz megközelítése ötvözi a kulináris művészetet, az építészetet és az egyedi helyszíneket, minden egyes éttermet pezsgő helyszínné varázsol, miközben egyészen különleges és korábban soha nem látott atmoszférát teremt.

A vendégek a szálloda éttermének 70 beltéri és további 30 fedett ülőhelyén élvezhetik a kitűnő kulináris választékot. A Pullman Budapest Hotel látogatói a 280 négyzetméteres tetőtéri lounge-ból kapnak ízelítőt a Budapest belvárosának történelmi látképére nyíló lélegzetelállító kilátásból, ahol emellé exkluzív, signature koktélok, változatos borkínálat és pompás falatkák közül választhatnak.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pullman prémium márkánkat bevezethetjük Magyarországon, az Accor egyik legfontosabb közép- és kelet-európai piacán. Budapest Európa egyik legnépszerűbb úti célja, a szabadidős és üzleti utazók száma folyamatosan növekszik. Ez teszi tökéletes helyszínné a több mint 150 éves múltra visszatekintő Pullman márkánk számára, amely ma már a digitális nomádok, a millenniumi világutazók és az üzletemberek új generációját vonzza. Ez egyedülálló lehetőség számunkra, hogy megerősítsük és növeljük jelenlétünket a prémium szegmensben, és tovább bővítsük márkahálózatunkat az országban

– mondta Dilek Sezer, az Accor Premium, Midscale & Economy márkák délkelet-európai vezető fejlesztési igazgatója.

„Ingatlanfejlesztő cégünk elsősorban személyre szabott, különleges kialakítású prémium kategóriás projektekre összpontosít. Célunk, hogy egyedi és magas színvonalú irodai, szállodai és lakópark fejlesztési projekteket valósítsunk meg a budapesti ingatlanpiacon. Az Accorral való együttműködés óriási önbizalmat ad nekünk a Pullman Budapest sikerében 

– mondta Erdei Bálint, a Redwood Real Estate Holding alapító tulajdonosa, a hotel projekt fejlesztője és tulajdonosa.

A Hard Rock Hotel megszűnik, a Pullman Budapest megnyílik

A korábban Hard Rock Hotel Budapest néven működő szálloda modern építészete és kortárs belsőépítészete a Pullman Budapest Hotelt a város új látványosságává teszi. A szálloda egyedülálló környezetet kínál, ahol az üzlet és a szórakozás találkozik, és ahol a vendégek mindent megtalálnak, amire a hatékony üzleti utazásokhoz és megbeszélésekhez, illetve a pihenéshez és szórakozáshoz szükségük van.

A Pullman az Accor csoport felső kategóriás nemzetközi márkája, amely elsősorban a kozmopolita utazókat célozza meg, akik széleskörű kapcsolatokkal rendelkeznek, és szeretik a munkát és a szórakozást összekapcsolni. A világ legpezsgőbb világvárosaiban és legkeresettebb turisztikai célpontjain lévő Pullman szállodák szívesen látják a modern kor kalandorait, nomádjait és felfedezőit, akik egyedül vagy hasonló gondolkodású társakkal és munkatársakkal utaznak, akár üzleti, akár szabadidős céllal.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben