Saliris Egerszalók poroltó téves tűzriadó szilveszter

Téves tűzriadó és poroltós randalírozás az egerszalóki Saliris hotelben

by Kassay Tamás

Szilveszter éjjel az egerszalóki Saliris Resort szállodában téves tűzriadót indított és poroltóval fújta le akit csak ért egy 44 éves férfi, aki ellen eljárást indított a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szilveszteri habparty helyett poroltós randalírozás az egerszalóki hotelben

Az Rtl.hu információi szerint az érdi férfi hajnali háromnegyed kettő körül előbb ordibálni kezdett a szálloda folyosóján, hogy „tűz van!”, majd beindította a hotel tűzjelzőt, végül poroltóval fújta le a szirénázásra ajtót nyitó vendégeket. Megpróbált visszajutni a saját szobájába, de miután nem tudta kinyitni az ajtót, így inkább berúgta azt. A férfit a helyszínre kiérkező rendőrök az egri kapitányságra előállították, ahol kihallgatták.

A Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában álló Hunguest Hotels szállodalánchoz tartozó hotelben telt ház volt, nagyjából 500 vendég választotta újévi úti céljának.

Az egri tűzoltók nagy erőkkel vonultak a hotelhez, a protokollnak megfelelően átvizsgálták az épületet, de értelemszerűen nem találtak tüzet. A hotel szerint a vendégeknek negyedórát kellett az épület előtt tölteniük, a lobbiban folyó szilveszteri buli egy óra elteltével folytatódott.

A rendőrség nyomozást indított a köznyugalmat súlyosan megzavaró garázdaság és rongálás miatt. A férfi tagad, és szabadlábon védekezik.

Az utazás világának precíz híreiért csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben