Appartman.hu szobafoglalási rendszer szállás weboldal

3 éjszaka alatt megtérülő befektetés: Appartman.hu szobafoglalási rendszer és weboldal szálláshelyeknek

by Kassay Tamás

A legtöbben szeretnénk olyan dologba fektetni, ami gyors megtérülést hoz, ez a legtöbb esetben nem egyszerű. A turizmus-vendéglátás rengeteg befektetőt csábít, hogy például saját szálláshelyet nyisson, hiszen nyaralni szinte mindenki szeret, és igazán egyszerű megélhetési forrásnak tűnik. Aki benne van, tudja, hogy a rengeteg munka mellett nagyon komoly anyagi befektetéssel jár egy szálláshely létrehozása, hozzá egy weboldal és szobafoglalási rendszer felépítése, ami sok-sok év alatt fog csak megtérülni. Éppen ezért izgalmas minden olyan lehetőség, amely esetén rövid idő alatt megtérül a befektetésünk.

64 éves laikusként 1 óra alatt elkészített szálláshely weboldal foglalási naptárral, függetlenség a nagy foglalási portáloktól, jobb és közvetlenebb kapcsolat a vendégekkel és sok más! Konkrét szállásadói példákon keresztül, esettanulmány jelleggel mutatjuk be, hogy az egyik leginnovatívabb magyar szállásadói megoldás hogyan hoz villámgyors megtérülést.

Appartman.hu költséghatékony szállásadói megoldását már 21 országban használják, sokak mellett a pesti belvárosban megtalálható Rumbach Terrace, és a Grácia Vendégház Tiszakécske is. Megkérdeztük a tulajdonosaikat, hogy:

Miért döntöttek az Appartman.hu szolgáltatása mellett, milyen problémákra kínál megoldást a szálláshely üzemeltetés során?

Aki számára újdonság lenne, nagyon röviden összefogalva, az Appartman.hu nem csupán egy szobafoglalási rendszer és weboldalszerkesztő platform, hanem egy olyan eszköz, amely egyszerűsíti a magánszállások üzemeltetését, és gyors megtérülést kínál a pertnereknek. Korábbi cikkünkben részletesen bemutattuk magát a szolgáltatást, most lássuk a véleményeket!

Már a szállashelyem nyitásakor eldöntöttem, hogy valami különlegeset fogok létrehozni. Ez több összetevőböl állt, a szállashelyen a bútorok, eszközök színe, anyaghasználata, az illatok, a szállashely neve és logója, valamint a „digitális bejárat”: a saját honlap és foglalási rendszer.

Jó dolog nagy hálózatokhoz tartozni, mert biztonságot ad, ugyanakkor kiszolgáltatottak is vagyunk nekik. A saját foglalási rendszer -mint kiegészítő- megoldást kínál erre. Így versenyképesebb árakon, a tudatos vendégek számára kedvezőbb feltételeket tudunk teremteni.

– válaszolta Suhajda Zoltán, a Rumbach Terrace tulajdonosa.

Hozzátette, hogy kezdetben egy tengerentúli cég olcsó, de rettenetesen megbízhatatlan rendszerét használták, és nagyon sok közvetlen foglalástól estek el, valamint az ügyfélszolgálattal is rendszeresen problémák voltak, ezért egy európai szolgáltatót keresett, de ott a rendszer volt túlzottan bonyolult, végül rátalált az Appartman.hu-ra, ami letisztultságával, könnyű használhatóságável és kiváló ügyfélszolgálatával másik dimenziót nyitott a Rumbach Terrace számára.

A nagy szállásközvetítőket kihagyva mi értékesítjük a vendégéjszakákat. Ez évente több mint 60 foglalást jelent, amelyeket szerettünk volna átláthatóan kezelni. Szükségünk volt weboldalra, online foglalási rendszerre és kommunikációs lehetőségre, amivel elérhetjük a vendégeinket. Ezeket a problémáinkat oldotta meg nekünk az Appartman.hu szobafoglalási rendszere. Nem utolsó sorban magyar csapat, magyar termék!

– mondta Győző Gyula a Grácia Vendégház tulajdonosa.

1 óra munka, 3 éjszakás foglalás, 100% megtérülés a közvetlen szobafoglalási rendszer és weboldal szerkesztő használatával

A Rumbach Terrace honlapját én készítettem el, ami roppant egyszerű volt, alig 1 óra alatt el is készültem vele. Még azon a héten érkezett egy 3 éjszakás közvetlen foglalás, ami azonnal visszahozta a rendszer díját.

64 éves laikusként is könnyedén, fél óra alatt elkészítettem működőképesre a Grácia Vendégház honlapját. Természetesen ahogy elkezdtem használni egy-egy kis finomításra szükség volt de ez nem befolyásolta a működését, használhatóságát. A költsége nem számottevő a szállásközvetítői jutalékokhoz képest.

Mindketten kiemelték, hogy az alapadatok megadását követően a logó és a képek feltöltése volt a legfontosabb, a többi automatikusan, meglepően egyszerűen ment. A szobafoglalási rendszer telefonos megjelenésre is optimalizálva van, ami kiemelten fontos, mivel ma mar a foglalások többsége telefonról érkezik. A vendégek a weboldal átláthatóságát, gyorsaságát dicsérik.

A vendégek pozitívan számoltak be a szobafoglalási rendszer egyszerűségéről, különös tekintettel az automatizált levelekről, amiket a foglalás előtt alatt és után kaptak, segítve a megérkezést. Ezektől az üzenetektől a vendégek úgy érezték, hogy fontosak a vendéglátók számára – mert valóban azok is!

Gyakran hallani a szállásadóktól, hogy azért tartanak ki kizárólag a Booking és az Airbnb mellett, mert az alternatív megoldások szerintük költségesek. Mi a titok nyitja, hogy az Önök számára megéri az Appartman.hu foglalási rendszer?

A tulajdonosok tapasztalatai szerint a vendégek igénylik az igazi „vendéglátást” azaz a közvetlen kapcsolatot a szállás házigazdájával. Az Appartman rendszerében a folyamat elejétől a végéig közvetlen kapcsolat van a vendég és a vendéglátó között, sőt, akár még egy személyes telefonos beszélgetés is megelőzheti a foglalást, ezáltal kialakul az igazi vendéglátó-vendég viszony, növelve mind a vendég, mind a vendéglátó elégedettségét.

Nem utolsósorban a kockázatosnak igérkező foglalást minden szankció nélkül elutasíthatjuk!

Lassan 3 éve működik a Grácia Vendégház. Induláskor mi is regisztráltunk szállásközvetítői oldalakra, de a nem kevés jutalékon túl további, néhol akár 50 % os jutalékot is elkérnek a frekventált turisztikai célpontoktól eltérő helyen működő szálláshelyektől, hogy előrébb sorolják a keresésekben. Egy idő után az összes ilyen oldalon töröltem a regisztrációnkat és egy kicsit több munkával de rendkívül eredményesen kezdtük működtetni a vendégházunkat, anélkül, hogy jutalékot kellene fizetnünk! 

– meséli Győző Gyula.

Amióta az Appartman.hu-t használom számos közvetlen foglalás érkezett, mert a keresőmotorok megtalálják a weboldalt

– emeli ki Suhajda Zoltán a Rumbach Terrace-tól. További előnyként említi, hogy a weboldal a megfelel a Magyarországi és  az EU elvárasoknak, kiemelten jeleníti meg az NTAK számot, automatikusan generálja az ÁSZF-et és ami a legjobb, támogatja a több nyelvűséget is:

Bár a weboldalak automatikusan fordíthatók manapság, mégsem elhanyagolható szempont, hogy más üzenettel lehet megérinteni egy nemzetközi utazót mint egy hazait. Az Appartman többnyelvűsége erre is megoldást kínál és sokkal jobb minőségű szövegekkel szólíthatjuk meg leendő vendégeinket.

Az Appartman.hu tehát nem csupán egy szobafoglalási rendszer, hanem egy teljes körű megoldás, amely gyors megtérülést és üzleti előnyöket kínál a szállásadóknak. A Rumbach Terrace és a Grácia Vendégház példái bizonyítják, hogy az Appartman.hu segítségével a befektetés rövid idő alatt megtérül, és hosszú távon is sikeres és költséghatékony megoldás a magánszállások számára.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben