Zeina Hotels értékesítési igazgató Galambos Rita

Galambos Rita a Zeina Hotels szállodalánc új értékesítési igazgatója

by Kassay Tamás

Galambos Rita június 1-je óta vezeti a Continental Hotel Budapest, a Prestige Hotel Budapest és a Boutique Hotel Budapest, Zeina Hotels-hez tartozó klaszterének értékesítését. – értesült a Turizmus.com.

A Galambos Rita több 4 és 5 csillagos szállodában szerzett tapasztalatot a szállodai értékesítés területén. Legutóbb az art’otel budapest értékesítéséi vezetőjeként tevékenykedett.

Galambos Rita Zeina Hotels értékesítési igazgató

Új pozíciójában elsődleges céljának tűzte ki, hogy a szállodák 2019-es rekordbevételét már az idei évben újra elérjék. Emellett a négycsillagos piacon – különösen a MICE szegmensben – szeretné vezető pozícióba navigálni a Zeina szállodáit.

Galambos Rita elérhetőségei:
[email protected]
+36 30 243 5772

A Zeina Hotels dióhéjban

Mazen Al Ramahi, Budapesten élő jordán üzletember 2005-ben alapította szállodaláncát Budapesten, Zeina Hotels néven. Hosszútávú célja négy-öt egyedi stílusú, kifejezetten a magyar főváros szívében elhelyezkedő, felsőkategóriás szállodából álló, az üzleti és szabadidős szegmenst egyaránt kielégítő szállodalánc kialakítása.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben