Air Serbia Budapes Belgrád közvetlen járat

Az Air Serbia és a JetBlue amerikai légitársaság code-share megállapodást kötött

by Kassay Tamás

A Budapestről is járatokat üzemeltető Air Serbia code-share megállapodást kötött a JetBlue légitársasággal, amelynek köszönhetően a JetBlue járatai és desztinációi a szerb nemzeti légitársaság utasai számára is elérhetők lesznek.

Az Air Serbia és a JetBlue új közös járatokat jelentett be

Az Air Serbia 2023. július 26-tól kezdődően 25 célállomásra adta meg a „JU” légitársasági kódot a világszerte üzemelő JetBlue hálózat minden járatára, míg a JetBlue a „B6” légitársasági kódot osztja meg az Air Serbia által üzemeltetett nonstop járatokra, amelyek a New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtér (JFK), illetve a chicagói O’Hare Nemzetközi Repülőtér (ORD) és a belgrádi Nikola Tesla Repülőtér (BEG) között közlekednek.

Ezenkívül a JetBlue azt tervezi, hogy a közeljövőben a „B6” kódot más, Belgrád és Európa egyes pontjai közötti járatokon is elhelyezi.

Nagyon örülünk a JetBlue-val való jövőbeli együttműködésnek, és úgy gondoljuk, hogy ez jelentősen növeli az utazási lehetőségeket az Egyesült Államok és az Air Serbia hálózatán belüli célállomások között, különösen a tágabb balkáni régióban”

– mondta Jiri Marek, az Air Serbia vezérigazgatója.

Folyamatosan igyekszünk bővíteni partnerkapcsolatainkat, hogy még több lehetőséget kínálhassunk utasainknak. Az Air Serbia 2016 óta sikeres interline partnerünk, és nagy lehetőségeket látunk ebben az új codeshare-ben” […] „Üdvözöljük az Air Serbia ügyfeleit járataink fedélzetén, hogy megtapasztalhassák alacsony viteldíjainkat és kiváló szolgáltatásainkat.”

– mondta Robin Hayes, a JetBlue vezérigazgatója.

A JetBlue egy amerikai légitársaság, amely több mint 100 országba szállítja az utasokat.

A JetBlue úti céljai között megtalálhatók az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, a Karib-térségben, Kanadában, az Egyesült Királyságban és a világon több mint 100 helyen fekvő célállomások.

Az Air Serbia menetrend szerinti, szezonális és charterjáratokat üzemeltet több mint 70 európai célállomásra a Földközi-tenger térségében, Észak-Amerikában, Ázsiában és Afrikában.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben