gyerek ingyen regjegy Görögország

Ingyen repülhetnek a gyerekek Görögországba az Aegean Airlines járataival

by Polisor Bettina

Az Aegean Airlines új promóciót hirdetett, aminek lényege, hogy a gyerekek ingyen repülhetnek a társaság járatain Görögországba. A családok körében kedvelt légitársaságnak nem ez az első ilyen jellegű akciója.

A gyerekek számára ingyenes a repjegy, de a reptéri illetéket ugyanúgy meg kell fizetni

Az Aegean Airlines minden évben előrukkol hasonló akcióval, aminek keretén belül a gyerekek ingyen repülhetnek járataikon. Mindez remek lehetőséget teremt arra, hogy fapados árakon, mégis egy családbarát légitársaság minden kényelmét kihasználva utazzanak a kisgyermekes családok, mégpedig nem is akárhová, hanem Görögország mesés tájaira. Az egyetlen dolog, amit fizetni kell, azok az adók/illetékek, amiket bármilyen más teljes árú jegy vásárlása esetén is kötelesek vagyunk megfizetni, ám fontos szem előtt tartani, hogy ezek repülőterenként eltérőek lehetnek, így Athén például ezen akció keretében is drágábbnak számít, mint más görög repülőterek.

Az ajánlat turistaosztályra szóló, 2024. február 1. és 2024. február 20. közötti foglalásokra, valamint 2024. március 1. és 2024. október 31. közötti időszakra vonatkozó utazásokra érvényes az AEGEAN és az Olympic Air által üzemeltetett azon közvetlen és csatlakozó járatain, amelyek Görögországba, illetve onnan indulnak valamennyi nemzetközi és belföldi célállomásra.

Az akciós jegyvásárlás viszont csak akkor működik, ha legalább egy felnőtt is utazik a gyermekkel/csecsemővel, így az ajánlat nem vonatkozik az egyedül utazó gyermekekre, a felnőtt kísérővel utazó gyermekek száma viszont nincs limitálva, ezért ha valahol külföldi osztálykirándulásban gondolkodnak a diákok, most kell lecsapni a lehetőségre – itt fontos megjegyezni, hogy az akció csecsemőkre és gyermekekre vonatkozik, mégpedig a 11 évnél nem idősebb gyermekekre. Az utazás foglalásakor az alábbiak szerint változhat a csecsemőkre és gyermekekre vonatkozó kedvezmények:

  • 100%-os kedvezmény vonatkozik a gyermekekre és csecsemőkre, ha a családi csomagot foglaljuk
  • A ComfortFlex viteldíj foglalása esetén a gyermekek számára 50%-os, a csecsemők számára pedig 100%-os kedvezményt biztosítanak
  • A Light vagy Flex viteldíjjal utazó gyermekek számára nem jár kedvezmény, de a csecsemők számára ekkor is 90%-os kedvezményt biztosítanak

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben