Wizz Air járattörlés

Népszerű nyaralóhelyekre közlekedő járatait törölte a Wizz Air

by Polisor Bettina

A Wizz Air február közepén jelentősen módosította nyári menetrendjét, ezzel együtt törölte vagy felfüggesztette több mediterrán turisztikai célpontra közlekedő járatát. A héten azonban újabb törléseket és felfüggesztéseket jelentettek be egyiptomi, szaúd-arábiai és törökországi úti célokat érintően – írja a DailyNewsHungary.

Antalyába, Sharm El Sheikhbe és a szaúd-arábiai Dammamba közlekedő járatokat törölt a Wizz Air

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Wizz Air nagy reményeket fűzött szaúd-arábiai Dammamba közlekedő járatához, most azonban úgy döntöttek, hogy mégis megszüntetik azt. Az utolsó gép január 19-én indult Budapestről, de még áprilisra is engedték az utasoknak, hogy jegyet foglaljanak. Most viszont kivették a menetrendből ezeket a járatokat, így a Wizz Air megszüntette az utasok szállítását ezen az útvonalon.

Dammamba nem volt drága eljutni, a járatokra 10 euró körüli összegért már lehetett regjegyet vásárolni, a szaúd-arábiai vízum ezzel szemben meglehetősen drága, így ez akadálya lehetett annak, hogy Dammam népszerű nyaralóhely legyen, annak ellenére, hogy tengerparti desztinációnak számít.

Ezen felül a Wizz Air úgy döntött, hogy a nyárra felfüggeszti járatát az egyiptomi Sarm El-Sejkbe: a turistaparadicsomba június közepe és szeptember vége közötti időszakban nem lehet jegyet foglalni, Hurghada viszont továbbra is szerepel a fapados légitársaság menetrendjében.

Végül pedig még egy jelentős módosítás, hogy Debrecenből nem repülnek Antalyába a Wizz Air járatai, ehelyett ugyancsak Debrecenből elérhető új törökországi útvonalat nyitottak, mégpedig Isztambulba.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben