wizz air tel aviv budapest

Újra repülhetünk Izraelbe Budapestről, a Wizz Air bevállalta a Tel-Aviv-i járatot

by Kassay Tamás

Az izraeli járatok visszatérnek a Wizz Air magyarországi menetrendjébe. A Budapest – Tel-Aviv útvonalat hetente három alkalommal, hétfőn, pénteken és vasárnap repüli a légitársaság március elsejétől.

A Wizz Air 2024 tavaszától Budapest mellett Bukarest, Krakkó, London-Luton, Róma-Fiumicino és Szófia repülőtereiről is indít járatokat Tel-Avivba.

  • Útvonal: Budapest – Tel-Aviv
  • Első járat: 2024. március 1.
  • Legkedvezőbb jegyár: 9790 forint

Mint emlékezetes, az izraeli nemzetközi légiforgalom összeomlott miután az országot terrortámadás érte és háborúba sodródott. A katonai műveletek jelenleg is tartanak, így a járatok újraindulása vélhetően nem a pihenni vágyó turisták számára lesz elsődlegesen vonzó, hanem rokonlátogatás, üzleti utak és persze a kalandvágyó katasztrófaturisták igényeit szolgálhatja ki kezdetben. Bízunk benne, hogy a feszült helyzet mielőbb rendeződik és Izrael újra ideális télből a nyárba úti cél lehet mindannyiunk számára.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben