Wizz Air Moszkva Oslo Odessza Tel-Aviv London Gatwick menetrend

Egzotikus úti célok térnek vissza a Wizz Air menetrendjébe

by Kassay Tamás

A Wizz Air bejelentette, hogy újabb 5 népszerű, egyben különleges úti célra tartó járatot indít újra. A légitársaság menetrendjében októbertől újra elérhető lesz Budapestről a London Gatwick repülőtér, Odessza és Oslo, míg Debrecen repülőteréről Tel-Aviv és Moszkva válik elérhetővé.

Épp tegnap számoltam be arról, hogy Izrael újra megnyitja határait a kis csoportban utazó turisták előtt, így mondhatjuk, hogy a Wizz Air reakciója dicséretesen gyors volt.

Egyébiránt megfigyelhettük idén, hogy a Wizz Air légitársaság folyamatosan törekszik arra, hogy a bővítse a hálózatát, ennek része a korábbi útvonalak visszatérése is. Az új járatok menetrendje és első indulásának dátuma az alábbi táblázat szerint alakul:

ÚtvonalJáratsűrűségElső indulásLegkedvezőbb elérhető jegyár 1 útra
DEBRECEN – TEL-AVIVszerda, vasárnap2021. október 6.5 290 Ft
DEBRECEN – MOSZKVAszerda, vasárnap2021. október 31.6 990 Ft
BUDAPEST – OSLOhétfő, szerda, csütörtök, péntek, vasárnap2021. október 31.8 790 Ft
BUDAPEST – LONDON GATWICKminden nap2021. október 31. 2 499 Ft
BUDAPEST – ODESSZAszerda, vasárnap2021. október 31.3 490 Ft

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatunk a legfrissebb beutazási feltételekről, ami mellett továbbra is ajánlom a Konzuli Szolgálat oldalát, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

A Wizz Air az utasok és a személyzet egészségének védelme érdekében – bár már több ország is enyhített a maszkviselési szabályokon – továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt.

Ha érdekelnek az utazás világának precíz hírei, csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben