Wizz Air repülőgép áthelyezés Debrecenből Budapestre

A Wizz Air repülőgépének távozása nem érinti a nyári menetrendet a debreceni repülőtéren

by Polisor Bettina

A Wizz Air bejelentette, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren állomásozó repülőgépét Budapestre helyezi át. Az áttelepítésre 2024. október 27-én kerül sor, így a nyári menetrendet nem érinti a változás. Az utasoknak Debrecenből továbbra is elérhetőek lesznek a légitársaság járatai Burgaszba, Lárnakába, Londonba és Rómába.

A Wizz Air a fővárosi repülőtéren növeli a kapacitását

A Wizz Air továbbra is elkötelezett a magyar utasok kiszolgálása és a magyar piac fejlesztése mellett. Ennek érdekében tervezi konszolidálni működését a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a repülőgép áttelepítésével hosszú távon lesz képes növelni forgalmát és a járatok számát.

A jelenleg Debrecenben szolgálatot teljesítő repülőgép Magyarországon marad: a legmodernebb technológiákkal megalkotott Airbus A321neo továbbra is támogatja a légitársaságot abban, hogy Magyarországról megfizethető áron, minél zökkenőmentesebben repítse el az utasokat több mint 30 ország közel 70 úti céljára.

Debrecenből Budapestre helyezi át repülőgépét a Wizz Air

A munkahelyek megőrzése és a folyamatos fejlődési lehetőség érdekében a Wizz Air minden érintett kollégájának alternatív állásokat ajánlott fel magyarországi, európai és Európán kívüli bázisain.

Az érintett utasokat a légitársaság hamarosan közvetlenül emailen értesíti. A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, akik közvetítőn vagy online utazási irodán keresztül foglalták jegyeiket, hogy forduljanak hozzájuk a járataikkal kapcsolatos legfrissebb információkért.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben