Wizz Air újabb 100000 ingyen repülőjegy ukjranai menekültek

A Wizz Air újabb 100000 ingyen repülőjegyet ajánlott fel az ukrajnai menekültek számára

by Kassay Tamás

Miközben a Ryanair a magyar kormánnyal szócsatázik és éppen bezsebelt egy 300 milliós bírságot, addig a Wizz Air egészen ügyes időzítéssel száll versenybe a versenytárs ellenében, és bejelentette, hogy

100000 ingyen repjegyet ajánlanak fel, amivel 800 európai Wizz Air járaton utazhatnak az ukrán utasok

Wizz Air bejelentette, hogy a korábbi akciójukhoz hasonlóan újabb 100 000 ingyenes repülőjegyet* biztosít ukrán állampolgárok számára a Wizz Air Hungary és a Wizz Air UK járataira. A lehetőség a 2022. szeptember 15. és december 8. között induló járatokra, mintegy 800 útvonalon érvényes.

Azok az ukrán állampolgárok, akik az ingyenes rendszer keretében szeretnének repülőjegyet foglalni, a https://wizzair.com/#/rescue weboldalon tehetik ezt meg. Az utazóknak a foglaláskor meg kell adniuk ukrán útlevélszámukat, valamint a repülőtéri check-in folyamat során fel kell mutatniuk ukrán útlevelüket és a szükséges vízumot/utazási okmányokat.

„A Wizz Air Ukrajna egyik legfontosabb légitársasága, így ezekben a nehéz időkben továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy támogassuk az országot. Elkötelezett célunk, hogy enyhítsünk az ott élő állampolgárok nehézségein”

– mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben