Így még sosem láthattuk a Budai vár újjászületett épületeit

by Waterfan

Versenydrónnal készítettek bámulatos felvételeket a Budavári Palotanegyed megújulásának aktuális állapotáról!

Láthatjuk a megújult Mátyás kutat, az újjáépült Főőrséget és a Csikós udvarban újjáépített Lovardát is. A versenytechnikának köszönhetően egészen szűk helyeken is képes volt átrepülni a szerkezet és a film készítőinek kamerája, így igazán dinamikus és minden részletet közelről bemutató videó született.

A Nemzeti Hauszmann Program fejlesztéseinek keretében újjáépített Lovarda 21. századi multifunkcionális rendezvénytérként fogja megnyitni kapuit a nagyközönség előtt, várhatóan 2021 második felében, miután megtörtént a környezetének és a Csikós udvarnak elkészült a rendezése, zöldítése és akadálymentesítése.

Budapest sok jó dologgal gazdagodott, és sok remek fejlesztés várományosa, például kiemelkedően jó lesz majd az új Közlekedési Múzeum is. Nagyon várjuk már ezeket, na meg persze azt is, hogy kimehessünk és biztonságban élvezhessük csodás fővárosunk rejtett és közismert kincseit is.

Mit gondolsz? Itt hozzászólhatsz. Érdekes volt? Oszd meg másokkal is!
Csatlakozz csoportunkhoz, ahol szállás véleményekről, utazós témákról és eseményekről is értesülhetsz.

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben