Túl drágák az esküvők, új megoldást kínál a McDonald’s

by Kassay Tamás

A McDonald’s új piacra lép be, miután úgy ítélték meg, hogy az esküvői catering sokak számára megfizethetetlen. A hamburgereiről híres gyorsétteremlánc elindította új szolgáltatását, amelyben esküvői csomagot lehet rendelni.

Az esküvői étkeztetés hamarosan sokkal olcsóbb lesz – ígéri a McDonald’s

A McDonald’s a modern kor egyik legikonikusabb és legkedveltebb márkája. A kaliforniai San Bernadinóban 1940-ben történt alapítása óta az emberek imádják a gyorséttermi ételeket jellegzetes illatuk és kényelmes, gyors fogyaszthatóságuk miatt.

A vállalat legújabb lépése arra reagál, amit világszerte egyre több helyen tesznek szóvá az emberek, ez pedig nem más, mint az esküvők égbe szökő ára, ami sok fiatal pár és családjaik számára súlyos anyagi terhet jelent.

A McDonald’s Indonéziában egy olyan esküvői csomagot indított útjára, amely elfogadható 85000 forint körüli áron biztosítja a násznép ellátását. Aki valaha is tervezett már esküvőt, érzi, hogy ez egy igen kedvező ajánlat, még ha szokatlan is.

McDonald’s esküvői csomag: 100 doboz Nuggets vagy 100 sajtburger

McDonald's esküvő érkeztetés catering
Fotó: McDonald’s Twitter, A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

A McDonald’s esküvői csomagjában 185 angol fontnak megfelelő áron, azaz kb. 85000 forint ellenében 100 doboz Nuggets, vagy 100 sajtburger kerülhet az ünnepi asztalokra.

Bár a csomag jelenleg csak Indonézia fővárosában, Jakartában érhető el, a The Sun értesülései szerint, ha sikeresnek bizonyul, akkor más országokban is bevezethetik. A csomag 100 doboz McNuggets-et és csirkés hamburgert, vagy 100 sajtburgert és 100 csirkesültet tartalmaz. minimum 200 darabos rendelés esetén.

„Vannak más szolgáltatásaink is, amelyekkel felár ellenében étkezési standokat is tudunk biztosítani. Az esküvői csomag nem arra vonatkozik, hogy a McDonald’s áruházban tartsunk esküvőt, hanem csak az étkezésre, például cateringre, amelynek árai 185 fontnál kezdődnek, 200 termék minimális megrendelésével”.

– nyilatkozta a McDonald’s indonéziai képviselője, Rizki Haryadi a brit lapnak.

A vállalat 2014 óta vállal esküvői étkeztetést Hongkongban, Jessica Lee szóvivő 2014-ben a CNBC-nek úgy nyilatkozott, hogy:

A McDonald’s az a hely, ahol először kezdtek el randizni… A McDonald’s az a hely, ahol a szerelmi történeteik kibontakoztak… Pontosan ez a kapcsolat az, amiért a McDonald’s-ban akarják tartani az esküvői, sőt, az évfordulós partikat is – hogy újraéljék az édes kezdeteket, és hogy teljes legyen a romantikus történetük.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben