Sziksósfürdő Naturista Strand Kemping

A Sziksósfürdő Naturista Strand üzemeltetője szerint mérési hiba történhetett 2019-ben

by admin

A Sziksósfürdői Naturista Strand üzemeltetője keresett meg és ellátott némi háttér-információval a vízminőséget illetően.

Június 9-én írtam meg, hogy az Európai Környezetvédelmi Ügynökség éves jelentése alapján mely fürdőhelyeken mértek rossz vízminőséget. A nekem megküldött dokumentumok és az üzemeltető szerint valamilyen hiba történhetett.

A Sziksósfürdő Naturista Strand és Kemping jelölve van ugyan a jelentésben, DE az üzemeltető Jason Contour Kft. ügyvezetője, Dr. Sándor János a cikk megjelenése után e-mailben az alábbiakról tájékoztatott:

1) A tavalyi vízminőség négy napon keresztül volt rossz, előtte-utána tavaly is kiváló. Gyanús emiatt, hogy akár mérési hiba is lehetett. Arra a négy napra le is zártuk a strandrészt.
2) Annál is inkább, mert az ugyanakkor mért, ugyanazon tó vize a túloldalon a Szegedi  Sport és Fürdők Kft. által működtetett, nem naturista Sziksósfürdői Strandon kiváló volt, ld. fenti cikküket is!
3) Az idei szezont is kiváló vízminőséggel nyitottuk.
 Mindezek igazolásaképpen mellékeljük a tavalyi rossz minőség vagy hibás mérés jegyzőkönyvét, az azelőttit, illetve a hat nappal azutánit, valamint az idei nyitás előttit.

A jegyzőkönyveket pdf-ben megkaptam, átnéztem, ezek alapján igazolva látom a fentieket.

További fürdős és wellness témákról értesülhetsz a csoportunkban, ahol azt is elmondhatod, hogy Te mit gondolsz 1-1 témáról. Van hírlevelem is spa és utazás tartalmakkal, iratkozz fel!

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben