Széchenyi fürdő ne maradj otthon programsorozat VIP idegenvezetés

Ne maradj otthon programsorozat a Széchenyi fürdőben, ingyenes vezetéssel

by admin

A Széchenyi fürdő #nemaradjotthon programsorozata a nyitási akció részeként különleges programokkal és ingyenes vezetéssel is várja a vendégeket.

Ne maradj otthon, helyette inkább #nemaradjotthon!

Az internetes kommunikációban már megszokott hashtag elnevezés nem pusztán fiatalos, hanem jól érzékelteti azt is, hogy a programok megfiatalítják a résztvevő vendégeket. Az eseménysorozat 4 elem köré épül, amelyek :

  • a szív,
  • a test,
  • a lélek,
  • a szellem.

#nemaradjotthon programok 2020. augusztus 1-jén a Széchenyi fürdőben

Augusztus 1-jén ne maradj otthon, mert vár a Szellem frissítését célzó esemény. A napi #nemaradjotthon program középpontjában a zene fog állni, így szombaton két alkalommal is koncertet hallgathatunk, késő délután pedig filmzenék csendülnek majd fel a történelmi fürdőnkben.

11.00BRASS DANCE koncert I. – Fúvósok dresszben
13.00BRASS DANCE koncert II. – Fúvosok dresszben
14.00Idegenvezetés gyógyvízkóstolóval és nyereményekkel­ *
16.00Idegenvezetés gyógyvízkóstolóval és nyereményekkel *
17.30Swing á la Django – Filmzenék modern köntösben
Széchenyi fürdő ne maradj otthon programsorozat idegenvezetés
Voltunk itt Spabook Fürdőtúra keretében

A délután folyamán ingyenes, de regisztrációhoz kötött idegenvezetés is lesz, 20 fős csoportokban. Itt tudtok regisztrálni: [email protected]. A találkozó az Állatkerti körútról nyíló bejárat aulájában lesz. Ki tudja, talán még a címlapon látható különleges rész is benne lesz a sétában? Igazából mindegy, mert mindenütt lesznek érdekességek és a túravezető is biztosan fog mesélni ezt-azt.

A Széchenyi sok éven át a külföldi turisták szinte kötelező látványossága és programja volt, most viszont újra a helyi vendégeké a főszerep. Én is útba ejtem hamarosan, pláne, hogy a jóárasított belépők augusztus 31-ig 40% kedvezménnyel vásárolhatók meg. A fürdő nyitva tartása eltér a régen megszokottól, jelenleg 9-19 óra között látogatható.

Széchenyi fürdő online jegyvásárlás

Ha akár a Széchenyi fürdőbe, akár bármelyik másik komplexumba ellátogatsz, akkor sokat segíthetsz, és támogathatod az oldal fejlődését azzal, ha készítesz pár fényképet és küldesz néhány sor élménybeszámolót az editor [kukac] spabook [pont] net e-mail címre, vagy közvetlenül megosztod a wellness-fürdős csoportunkban, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
forrás: Széchenyi fürdő hivatalos
képek: saját

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben