Budapesti strandok nyitása 2020-ban, Pesterzsébeti strand

Kiderült, mikor nyitnak a budapesti strandok 2020-ban

by Waterfan

A budapesti strandok nyitása 2020-ban végre előbb megtörténhet, mint arról a korábbi híradások szóltak – más oldalakon. A strandok hamarosan újra várják a fürdőzni vágyó vendégeket!

FRISSÍTÉS:
2020.06.27: Teljes nyitási körkép a budapesti fürdők és strandok nyitva tartásáról.
2020.05.21: részletes infók az új szabályokról, nyitva tartásról és a budapesti fürdők online jegyvásárlási rendszeréről újabb írásomban olvasható, amit itt találtok.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. közleménye szerint a kormány május 16-i rendelete és Budapest Főváros Főpolgármesterének május 19-i döntése értelmében Palatinus, Paskál, Pesterzsébeti, Csillaghegyi és a Római strandok nyitása 2020. május 30-án lesz, a Pünkösdfürdői strand pedig legkésőbb 2020. június 15-én nyitja meg medencéit.

Szintén május 30-án nyit az Aquaworld strandja is, de a fitness és a sqash már korábban is látogatható lesz, tudnivalók a másik bejegyzésben.

Nagyon örülünk, hogy újra lehet menni, de arra minden fürdőbarátom legyen kedves felkészülni, hogy a játékszabályok természetesen eltérőek a korábbiakhoz képest. Itt írtam róla, hogy milyen ajánlások vannak érvényben, valószínűleg ezekhez nagyon hasonló lesz az, amivel most személyesen is találkozhatunk majd.

A közlemény strandokat említ és nem fürdőket, tehát Pesterzsébeten például további részletekre számítok még azzal kapcsolatban, hogy pontosan melyik részeket lehet használni.

Budapesti strandok központi elérhetősége

Budapesti strandok nyitása 2020
Indulhat a móka, bár még csak mértékkel!

BGYH Zrt. 8 és 18 óra között ingyenesen hívható zöldszámot működtet, amin érdeklődhettek a budapesti strandok nyitása, vagy más egyéb fürdős kérdésetek kapcsán is: +36-80-315900

Ti melyikbe mentek először? Írjátok meg itt! Ha lenne kedvetek jó társasághoz is, akkor ebben a csoportban beszélgetünk wellness témákról és utazásról, gyakran vannak közös programjaink is.

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben