karácsonyi ajándékutalvány Zalakaros

Karácsonyi ajándék ötletek: élmények a karácsonyfa alá

by Polisor Bettina

Valószínűleg mostanra megkondult a „vészharang”, hogy ideje a karácsonyi ajándék ötletek mentén megkezdeni az ajándékvásárlást. Már csak alig néhány nap van Karácsonyig! Az Advent várakozással teli időszaka – és így a hivatalos visszaszámlálás Karácsonyig – hamarosan kezdetét veszi, te pedig még mindig örök emléket jelentő karácsonyi ajándékon töröd a fejedet, ami nem egy pár zokni, vagy az ezredik pulóver? Ha a válaszod igen, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen most mutatunk 4 olyan ajándékötletet, aminek szinte kivétel nélkül bárki örülne, a wellness és az utazás szerelmesei pedig kiváltképpen.

Karácsonyi ajándék utazás Zalakarosra – ajándékutalvánnyal télen-nyáron

Utazást ajándékozni mindig kiváló ötlet, hiszen sokaknak gyakran nem ez az első gondolata, mert mindig van más fontosabb tennivaló. Ha ismersz olyat a családi/baráti körben, akire ráférne a kikapcsolódás, és akinek egy feltöltődést jelentő utazás, vagy elvonulás kifejezetten jót tenne, akkor egy szállásfoglalást Zalakaros valamelyik remek szállodájába kifejezetten jó gondolat szép köntösbe csomagolni, és a fa alá rejteni.

Kinek ajánljuk ezt az ajándékutalványt? Ideális lehet fiatal pároknak és időseknek, sőt, kisgyermekes családoknak egyaránt!

A fürdőzés kellékeit karácsonyi ajándékba? Miért ne!

Ha már az imént szó esett a köntösről, ejtsünk szót azokról az ajándékokról, amikkel akár saját otthonaikba is wellness élményt varázsolhatnak szeretteink, kollégáink, barátaink, és amikkel minden wellness imádónak garantáltan örömet szerezhetünk. Legyen szó egy praktikus köntösről, egy szauna szoknyáról, vagy gyógyvizet tartalmazó kozmetikumról, esetleg a zalakarosi gyógyvizes masszázskrémről, biztosan örömét leli benne, és legfőképp hasznát veszi ezeknek az, aki gyakran élvezi a gyógyfürdők és wellness központok áldásos hatását.

Kinek ajánljuk ezt az ajándékutalványt? Ideális lehet azok számára, akik szívesen járnak fürdőbe és az otthoni környezetükben is boldogok lennének egy kis otthoni wellness élményével.

Karácsonyra wellness élmények, személyre szabott masszázsok a tárgyi ajándékok helyett

karácsonyi ajándékutalvány Zalakaros
Fotó: Zalakarosi Fürdő

Aki úgy érzi, hogy pontosan tudja mire vágyik a célszemély, illetve mi jelentene számára tökéletes testi-lelki feltöltődést, azok a Zalakarosi Fürdő kínálatában fellelhető számtalan lehetőség közül választhatnak egy, vagy akár több wellness élményt is.

Különböző testkezelések és pakolások, alakformáló kezelések, masszázsok, más-más igényeket kielégítő wellness csomagok és egyéb wellness– valamint gyógykezelések várják, hogy valakinek hatalmas meglepetést okozzanak. És lássuk be, ki ne örülne annak, ha az ajándékosztáskor egy díszes borítékot kinyitva azt látná a papírra vetve, hogy „After eight mentás csokoládés masszázs” vagy éppen „Kleopátra kényeztető tejfürdője”.

Kinek ajánljuk ezt az ajándékutalványt? Ideális lehet a wellness-t kedvelő fiatal felnőttek és a relaxáció mellett esetlegesen gyógyszolgáltatásokat is kereső idősek számára is.

Karácsonyi ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdőbe – a tökéletes jolly joker

karácsonyi ajándékutalvány Zalakaros
Fotó: Zalakarosi Fürdő

Kiknek ajánljuk és miért? Pároknak azért, hogy a rohanó hétköznapokból egy kellemes hétvégével, vagy éppen pár szabadnapot kivéve hétköznap is kiszakadjanak a mókuskerékből, és kipihenjék az egész éves fáradalmakat. Szülőknek azért, mert akár valamelyik fürdős élményre, akár az egyik gyógyvíz felhasználásával készült kozmetikura váltják be az utalványt, garantáltan örülni fognak. Családosoknak pedig azért, mert idén volt szerencsénk eltölteni Zalakaroson pár napot 3 gyerkőccel és imádtuk, kifejezetten gyerekbarát hely, ahol – a felnőtt vendégek nyugalmának megzavarása nélkül, kellően szeparáltan – önfeledt jó hangulatban töltöttük az időnket.

A karácsonyi ajándékutalványok a kiállítástól számított egy éven belül bármikor felhasználhatók

Egy darab karácsonyi ajándékutalvány értéke 5000 forint, amiből természetesen bármennyit vásárolhatunk, és amit fürdőbelépőre vagy bármilyen, a Zalakarosi Fürdő által nyújtott szolgáltatásra (pl. masszázs, wellness kád, szolárium) beválthat a megajándékozott, aki így az utalvány mellett a választás szabadságát is magáénak tudhatja. Az utalvány postai úton jut el a rendeléskor megadott szállítási címre, sürgős esetben és külön kérésre pedig egy nyomtatóbarát verziót is kapunk, amíg a kézzel fogható, és fa alá helyezhető postai küldemény megérkezik hozzánk.

Utóbbi nyomtatási lehetőség kifejezetten azok számára jó, akik utolsó utáni pillanatban keresnek még valamilyen ajándékot karácsonyra, mert kifutottak az időből, vagy mert még picit hozzátennének a már meglévő csomaghoz.

Saját családi tapasztalataink szerint az élmények mindig mosolyt csalnak az arcokra, és maradandó örök emléket nyújtanak. Porfogók helyett bátran válasszuk ezeket!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben