Szaunázók hétvégéje 2020 – interaktív térképen a résztvevő fürdők

by Waterfan
Szaunázók hétvégéje 2020 fürdők listája térkép

A Szaunázók hétvégéje 2020 október 2-4 között kerül megrendezésre. Interaktív térképen látható az összes olyan hely, amelyik tematikus szaunaprogramokkal várja a vendégeket.

Szaunázók hétvégéje 2020 október 2-4

Október 3-án 16:00 órakor a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szauna felöntés – Hivatalos Szezonnyitó Szaunaprogram – fog megvalósulni az ország több településén. A hétvége többi részében a csatlakozó fürdők szabadon szervezik a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, valamint a különleges, szaunamester által vezetett felöntéseket.

Szaunázók hétvégéje 2020 fürdők listája

Hogyan használd a térképet? Kattints rá, vagy érintsd meg az egyik jelet, ekkor felugrik, hogy az adott fürdőben mikor milyen szaunaprogramok, esetleg kedvezmények lesznek – feltéve, hogy a hely megadta ezt az információt. Például az Egerszalóki Saliris órára lebontva adta meg. Visszalépni a piros csíkban található, balra mutató nyíllal lehet és akkor kiválasztható másik fürdő is.

Budapesten csatlakozott a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, a Széchenyi fürdő, a Paskál Gyógy- és Strandfürdő, a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő, valamint kifejezetten tetszetős programmal vár az Aquaworld is. Külön dicséret illeti mindegyiküket, amiért előre megadták a szaunamesterek névsorát és időbeosztását is, érdemes példát venni róluk. A teljes budapesti programterv itt olvasható el külön cikkben, mert egy oldalra nem fér el, olyan változatos!

Október 2. Szaunamester: Stefán Zoltán
17:20 Bemelegítés – citrusos felfrissülés
18:10 Gőzturbina csokival hajtva – csokoládés hidratálás
19:00 Harmadik kör – mézes szeánsz

Október 3. Szaunamester: Bakai Dóra
16:50 Frissülés – citrusos frissítő
17:40 A kamra kincsei – cukros, zabos bőrradírozás
18:30 Gyógyír – kakukkfüves mézes kényeztetés
19:20 Szahara rejtelmei – jeges szeánsz

Október 4. Szaunamester: Steierlein Dóra
16:50 Nagy utazás – citrusos frissítő
17:40 Csokicsoda – csokikrém a gőzben
18:30 Carmen – rózsás mézes hidratálás
19:20 Óceán szelei – forróság, jéggel hűtve

A Szaunázók hétvégéje a szaunázás mindezen jótékony, egészségmegőrző hatásaira és prevenciós célú alkalmazására szeretné felhívni a figyelmet. A szaunázás jótékonyan hat az immunrendszer erősítésére, ezáltal az egészségünkre is. Köztudott hatása van a vérkeringésünkre és segíti szervezetünk méregtelenítését. A rendezvény célja az, hogy tovább növelje a szaunázás iránt érdeklődők táborát.

Elképzelhető, hogy az utolsó pillanatban még csatlakozik majd néhány fürdő, sőt akár az is megeshet, hogy valamelyik hely visszamondja, vagy változtatja a programot, ezért indulás előtt javaslom, hogy ellenőrizd a Fürdőszövetség hivatalos, (frissülő) táblázatát, illetve az általad kiválasztott fürdő honlapját is.

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Mi a véleményed? Szólj hozzá és oszd meg másokkal is, hogy teret kaphasson a hasznos tartalom a neten.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!