Gellért fürdő nyitás nyitva termál medence

Most érdemes a Gellért fürdőbe látogatni

by Waterfan

Szeptembertől újra megnyitotta medencéit a Gellért fürdő, ami nagyon régóta nem tapasztalható élmény ad most azoknak, akik meglátogatják: 40%-kal olcsóbb jegyek mellett teljes pompájában csodálhatók meg a medencék körüli műalkotás szintű részletek, mert nincsen tömeg. Olvasói képek és beszámoló.

Kedves Olvasóm elment a szeptember 5-i programra, miután a kedvcsináló felcsigázta. Volt olyan jófej és beszámolt a Spabook-nak élményeiről. Az első szeptemberi hétvégén tapasztalható kiváló nyári időjárás nem segítette a budapesti fürdőt, hiszen a főváros a nyári időszakhoz hasonlóan szinte kiürült, rengetegen kerestek természetközeli élményeket – valamerre vidéken.

Újranyitás ünnep a Gellért fürdőben

A beszámoló és a képek tanúsága alapján is láthatóan keves vendég érkezett ezen a napon.

Sokszor csak ketten voltunk a benti medencékben, ami egészen egyedi élmény ebben a patinás környezetben.

Gellért Fürdő – képre kattintva galéria nyílik

További képekért kattints át ide, ezeket a tavalyi fürdőtúránkon készítettük a titokzatos alagútrendszerben.

A szaunában is lehetett úgy helyezkedni, hogy másoktól nem zavartatva relaxáljunk.

Működött minden medence és szolgáltatás a nagy hullám medence kivételével, az jelenleg le van eresztve, és nem látogatható. Tapasztalataink szerint a kinti medence volt a legnépszerűbb.

Hiába, aki csak teheti, kihasználja a jó időt és a napsütést, mielőtt ránk köszönt a tél. Akkor már tuti többen leszünk a termál fürdők benti részlegeiben, szóval Mr Spabook titkos tippje az, hogy ebben az átmeneti időszakban is már menjetek el például a Gellértbe, mert ilyen élmény talán még sosem volt a történelemben és jó eséllyel nem is nagyon lesz. Talán a hétköznap délelőttök lehetnek majd még hasonló hangulatúak az elkövetkezendő néhány hónapban.

Gellért fürdő jegyárak 2020. szeptember 1-től

Gellért fürdő honlapján mindig megtalálhatók az aktuális belépő árak, amik jelenleg jóval kedvezőbbek a korábbiakhoz viszonyítva:

Jegy típusaHétköznapHétvégén
Szekrényes belépő3 900 Ft4 500 Ft
Felnőtt belépő Zsigmondy kártyával2 900 Ft2 900 Ft
Kabin használat1 000 Ft1 000 Ft

Gellért fürdő nyitva tartás

A fürdő minden nap 9 és 19 óra között tart nyitva, ez eltérés a korábbiakhoz képest, viszont illeszkedik abba a rendszerbe, ami egyelőre kialakult a válságos idők közben.

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben