Gellért fürdő nyitás programok szeptember 5

Különleges programokkal vár a Gellért fürdő szeptember 5-én

by admin

A Gellért fürdő szeptember 1-jén kedvezményes jegyekkel nyitja meg újra a medencéit előttünk, az első szombati napon pedig különleges programokkal csábít élményteli fürdőzésre.

Pár szó a fellépő művészekről, aztán mutatom a programlistát

A VoiceStation-t amikor élőben hallottam, konkrétan meghatódtam, és szerintem sok százan fülelhettük őket könnyes szemekkel a sok ezer nagyon lelkes többiek között. Ha van pár perced, szánd rá a videóra! Ők a kórus a háttérben, akik egyébként 2014-ben alakultak. Több műfajban is otthonosan mozognak. Gyakran énekelnek nemzetközi filmek, illetve videojátékok zenéjének stúdiófelvételein, de dolgoztak már együtt Andrea Bocellivel is, valamint a HAVASI Symphonic Show állandó kórusaként is hallhatták már őket a hozzám hasonló szerencsések. A VoiceStation csapata a Gellért fürdőben ezúttal 3 alkalommal lép fel, koncertjeiken nemzetközi filmek és népszerű dallamok csendülnek fel.

Karacs Ildikó mantraénekessel a fürdőbe járók is találkozhattak már az Árpád fürdő szaunavilágának megnyitóján. Személyében a zene ötvöződik a lélek tudományával, hiszen művészete mellett mentálhigiénés szakemberként is tevékenykedik.

Aki aznap ellátogat a fürdőbe és megveszi a belépőt, térítésmentesen vehet részt a rendezvényeken, lássuk tehát a teljes programlistát!

Programok a Gellért fürdőben 2020. szeptember 5-én

  • Karacs Ildikó mantraénekes koncertjein a gyógyító, testet-lelket simogató rezgések fokozzák a fürdőzés élményét.
  • A VoiceStation csapata 3 alkalommal lép fel, koncertjeiken nemzetközi filmek és népszerű dallamok csendülnek fel.
  • Alakorvoslás program gondoskodik az egészségünkről, ingyenes állapotfelméréssel, testösszetétel méréssel és tanácsadással.
  • A fürdő masszőrei ingyenes, frissítő nyakmasszázzsal kedveskednek a vendégeknek.
  • Kifejezetten erre a napra alakítanak ki egy vitamin bárt is, ahol friss gyümölcslevek kóstolására lesz lehetőség.
  • Ingyenes épületlátogatások is várják az érdeklődőket, ezek során lehetőség lesz a fürdő alatti különleges ősforrást és barlang rendszert is megtekinteni. Mi is jártunk itt egy Spabook fürdőtúra keretében, ami kuriózumnak számító program volt abban az évben. Itt olvasható a beszámoló a Gellért fürdő titkos alagútjáról.
    A látogatásokra a gellert@budapestspas.hu e-mail címen lehet (és kell!) jelentkezni. Érdemes minél előbb megtenni, mert hamar elfogynak a helyek.
  • A látogatások után helyszíni „Víz-kvíz” játékban is részt vehetnek az érdeklődők, a helyesen válaszolók fürdőbelépőket nyerhetnek.

Gellért fürdő jegyárak 2020. szeptember 1-től

Gellért fürdő hivatalos honlapján tették közzé az új belépő árakat, amik jóval kedvezőbbek a korábbiakhoz viszonyítva. Jelen állás szerint ez a díjszabás október 31-ig érvényes:

Jegy típusaHétköznapHétvégén
Szekrényes belépő3 900 Ft4 500 Ft
Felnőtt belépő Zsigmondy kártyával2 900 Ft2 900 Ft
Kabin használat1 000 Ft1 000 Ft

3400 forintért is megmártózhatunk, amennyiben rendszeresen járunk, ugyanis bevezettek egy speciális, december 31-ig érvényes, 15 alkalmas bérletet is, ami 51 000 forintért váltható. Korábban ezek az árak rendre: 6300, 6600, illetve 84100 forint voltak.

Újdonság: masszázsbérlet

Elérhetővé válik egy úgynevezett 5 alkalmas masszázsbérlet is, amely nemcsak a Gellért fürdőben vehető igénybe, hanem a BGYH által üzemeltetett összes fürdőben. A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által támogatott gyógykezelések közül a gyógyvizes gyógymedence és a gyógymásszázs szolgáltatások továbbra is elérhetőek lesznek, emellett pedig számos, egészségmegőrzést szolgáló privát gyógyszolgáltatás – mint pl. egyéni és csoportos torna – bevezetésére kerül sor.  

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben