Megújulhat a kaposvári Virágfürdő, kiírták pályázatot

by Polisor Bettina

A Kaposvári Élmény- és Gyógyfürdő Nonprofit Kft. nyílt eljárásban pályázatot írt ki április 10-én a Kaposvári Virágfürdő felújítását megelőző tervezési feladatok elvégzésére vonatkozóan.

Kaposvár Virágfürdő pályázat
Ha érdekelnek a termálfürdős hírek, események, ajánlók, csatlakozz a Gyógyfürdős FB csoportunkhoz! Fotó: viragfurdo.hu

Kiírták a pályázatot a kaposvári Virágfürdő felújításának előkészítésére

Az ajánlattevőnek el kell készítenie a kaposvári Virágfürdőhöz kapcsolódóan a műszaki leírásban részletezett tervezési feladatokra vonatkozó, a megvalósításhoz szükséges minden szakági munkarészt tartalmazó kiviteli tervdokumentációt, árazott és árazatlan tételes költségvetéssel. A pályázat becsült értéke 29 millió forint – ÁFA mentesen. A feladatok részletes leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák

Az elkészített tervek alapján a megvalósításhoz szükséges engedélyek beszerzése is az ajánlattevő feladatát képezi az esetlegesen szükséges hatósági, szakhatósági, közműszolgáltatói egyeztetéssel együtt.

A tervezési feladatok az alábbiakra terjednek ki:

  • felújított B-322 termálkút termelésbe állítása
  • termálhasznosító hőszivattyú működtetése
  • FINA épület hőszivattyújának működtetése, a nyári hűtés biztosítása
  • vízforgató és élményrendszerek működésének szabályozása
  • páramentesítő és szociális légtechnikai rendszerek szabályozása
  • alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerek fogyasztóinak növelése
  • a merülőmedence leválasztása a meglévő hűtési rendszerről

A kaposvári Virágfürdő felújítására kiírt pályázatot tavalyi évben nyerte meg a helyi Investment Mérnöki és Fővállalkozó Kft. A felújítást 3 milliárd 234 millió forint értékben végezheti majd el a nyertes pályázó.

Ha édekelnek a fürdőkkel kapcsolatos hírek, akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben