Tokaj Mercure Hotel nyílik Accor BORD építészstúdió

3 új szállodaigazgató az Accor szállodáiban

by Kassay Tamás

Az Accor új igazgatót nevezett ki 3 magyarországi, részben újonnan megnyíló szállodájában. A csoport idén 2 vidéki városban nyit hotelt.

A tavasszal nyitó Hotel Mercure Tokaj Magyarország nemzetközi hírű borvidékén kínál 4 emeleten 55 szobát, a legfelső szinten executive apartmanokkal. Az egység igazgatója Nyíri Csilla lesz. A hotel a nyolcvanas évekből származó egyedi épület felújításával és átépítésével születik újjá. A ház korábban Tokaj egyetlen szállodája volt. 

A szakember több mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik a vendéglátásmenedzsment és a rendezvényszervezés területén, a luxus- és középkategóriás vendéglátás piacán. 

2022 nyarán nyitja meg szobáit a Hotel Mercure Debrecen, amelyet Demény Gábor igazgat majd. A város központjában álló új építésű szálloda 4 emeleten 135 szobával, és 20 apartmannal várja a vendégeket.

A Hotel Nemzeti Budapest – MGallery igazgatójának pedig Ülkei Gábort nevezték ki. A budapesti műemlék épületben kialakított négycsillagos szálloda a belvárosban található.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben