Képeken a tokaji luxus szálloda első elkészült szobája (képriport)

by Kassay Tamás

Tokaj kiemelt turisztikai térség lett, a fejlesztések már megkezdődtek. Ezek egyik része a szálláshely kínálat fejlesztése, amelynek során 5 csillagos szálloda is épül. A Minaro Hotel Tokaj 5 csillagos egységéről már láthattunk látványterveket, most pedig az első demo szoba is elkészült, amit a sajtó és a térség képviselői megtekinthettek egy bejárás során. Lássuk a helyszínen készült képeket, amelyeket dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő készített és bocsátott az oldal rendelkezésére!

Tervek szerint halad a tokaji luxus szálloda építése

Az idén útjára induló, Tokaj-Hegyalját és a Zemplént érintő 150 milliárd forintos fejlesztési csomagnak köszönhetően, számos egyéb turisztikai attrakció is segíti majd a régió vonzerejét még magasabb szintre emelni – a fejlesztések fő célkitűzése pedig nem kevesebb: minthogy Magyarországon Tokaj-Hegyalja és a Zemplén legyen a harmadik legnépszerűbb turisztikai célpont Budapest és a Balaton után.” – fogalmazott dr. Koncz Zsófia.

Mit tud majd az új Minaro Hotel Tokaj?

2020 nyarán sokat beszéltünk arról a Facebook blogon (kövesd, ha még nem vagy a közösségünk tagja), hogy szerintem kevés az igazán minőségi szálláshely, különösen az Észak-Kelet magyarországi térségben. Most viszont ezzel a házzal komoly, magas minőségű szobakapacitás épül:

a Minaro Hotel Tokaj komplexuma 5 szinten, 10657 m2 összterületen jön létre, és 101 szobával várja a vendégeket.

Minaro Hotel Tokaj exkluzív gasztronómiájával és a tokaji vidék borkínálatával elsősorban a felnőttek számára kínál majd pihentető, egyben élményteli kikapcsolódási lehetőséget. További fejlesztésekről és látványtervekről ebben a Tokaji fejlesztésekről szóló cikkben olvashattok:

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben