Anyák napja alkalmából rövid oda-vissza járatokat ajánl a Wizz Air

by Kassay Tamás

A Wizz Air anyák napja alkalmából megköszöni az édesanyáknak az egész életen át tartó fáradhatatlanságot, türelmet és odaadást. Ezért anyák napja alkalmából a Wizz Air összegyűjtött néhány ötletet azoknak, akik egy villámutazással ünnepelnének május első vasárnapján és hétvégéjén.

Anyák napi hétvége a Wizz Air járataival: irány London és Tel-Aviv!

anyák napja wizz air London

Londonban megnézhetjük a világ leghíresebb történelmi emlékeit az ingyenesen látogatható British Múzeumban, olthatjuk szomjunkat egy tradicionális angol pub pultjánál, sétálhatunk a történelmi belvárosban és zöld parkokban, a hazaút előtt pedig belefér a klasszikus ötórai tea is.

Elindult utazási ügyekhez kapcsolódó jogi tanácsadó rovatunk, az első anyag ide kattintva olvasható.

Bár egy nap nagyon kevés Tel-Aviv csodáit felfedezni, ha valaki mégis elrepül, akkor ne hagyja ki az óvárost, és szívja magába az elmúlt évszázadok emlékeit. A víz szerelmesei a tengerparton élvezhetik a kellemes, nyárias időt.

anyák napja wizz air Tel Aviv
ÚtvonalIndulás dátumaLegjobb ár
BUDAPEST – LONDON LUTON2022. április 30. 6:15 és 12:558 790 forinttól
LONDON GATWICK – BUDAPEST2022. május 1. 20:35 és 21:559 590 forinttól
BUDAPEST – TEL-AVIV2022. április 30. 6:5542 090 forinttól
TEL-AVIV – BUDAPEST2022. május 1. 21:4038 290 forinttól
Sokszor írtam már róla, hogy Budapest sűrűn lakott területei felett a kora reggeli felszállások nem összeegyeztethetők a fenntarthatósági törekvésekkel, rengeteg ember alvását zavarják meg, ezáltal az egészségükre is hatással vannak. Ha 1 órával később indulnának ezek, akkor nem írnám ezt most ide. De kinek az érdeke a fontosabb? Pár száz utas 1 órája egy rohanós úton, vagy sok százezer ember egészsége? Minden légitársaságra egyaránt vonatkozik, hogy a menetrendet ennek figyelembe vételével lenne fontos megtervezni.

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térképpel tájékozódhatunk a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni.

Kedves, utasbarát gesztus a Wizz Air-től, hogy emlékeztet rá, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Mivel egyre több ország enyhíti a COVID-19 korlátozását, a WIZZ is úgy döntött, hogy változtat az arcmaszk viselésére vonatkozó követelményeken a repülőgépek fedélzetén tartózkodó utasok és a személyzet számára. Április 1-jétől az arcmaszk viselése továbbra is kötelező lesz a Wizz Air minden olyan országba tartó és onnan induló járatán, ahol a helyi törvények ezt továbbra is előírják. Azokon a járatokon azonban, ahol mind az indulási, mind az érkezési ország nem írja elő a maszk viseletét, továbbra is az egyes utasok és a személyzet tagjainak személyes döntése marad, de már nem kötelező.

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben