zombik Wizz Air olasz járat Halloween

Zombik vonaglottak a Wizz Air olasz járatán (videó)

by Kassay Tamás

A Wizz Air Milánó-Catania és Catania-Milánó járatain október 31-én este megtörtént az elképzelhetetlen: zombik vonaglottak a légitársaság Halloween éjszakai járatának fedélzetén. A különleges performanszról videót tettek közzé, lentebb mutatom. 

A Wizz Air Milánó -Catania és a Catania – Milánó olaszországi belföldi járatain október 31-én este minden ugyanúgy zajlott, mint egy hagyományos vasárnap esti járaton szokott. Míg nem: egyszer csak kísérteties zene szólalt meg a fedélzeten és izgatott moraj futott végig az utasok között, miközben a (nem csupán egészségügyi) maszkot viselő “beépített” utasok felálltak, és táncolni kezdtek a repülőgép folyosóján.

Szerencsére a vérfagyasztó jelmezek senkit sem riasztottak el az utazástól, az utasok inkább előkapták a telefonokat és a fényképezőket. Lőtték a szelfiket a zombikkal, akik aztán a halloweeni hagyományokat tiszteletben tartva cukorkákat, édességeket is osztottak az utasoknak.  

„Hihetetlen élmény volt, nem számítottunk semmi ilyesmire, tényleg nagyon ijesztő volt!”
„Soha nem láttam korábban ilyet, még mindig a hatása alatt vagyok!” 

– néhány komment, amit az utasok a közösségi médiában megosztottak a halloween-i járatról

Egyébiránt elég ijesztő lehet az iparági szereplők számára a Wizz Air olaszországi jelenléte, ugyanis igen agresszív terjeszkedést folytat. A környezet ideális, a legendás olasz MALÉV, az Alitalia megszűnésével nyílt némi légüres tér. Nem lennék meglepve, ha újabb híreket kapnánk innen rövidesen.

A Wizz Air arra kér mindenkit, aki részese volt ennek a különleges élménynek, ossza meg videóit és fotóit #wizzhalloween hashtaggel, hogy azok az utasok is részesei lehessenek az élménynek, akik nem voltak ott a helyszínen.  

Az utazás világának precíz híreiért csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben