állati jó fürdőzés miskolc zoo barlangfürdő őszi szünet programajánló

Állati jó fürdőzés: állatkert, Barlangfürdő és ebéd Miskolcon

by Waterfan

Állati jó fürdőzés néven szimpatikus akciót hirdettek Miskolcon október 26-31. között.
FRISSÍTÉS (10.27): Technikai okokból elmarad, részletek a borsodihir cikkében.

Miskolc az egyik legnépszerűbb belföldi üdülő hely, méghozzá nem érdemtelenül, hiszen világklasszis látnivalókat kínál, élükön – Lillafüred mellett – a Miskolctapolcai Barlangfürdővel.

Állati jó fürdőzés – programajánló az őszi szünetre

A Barlangfürdő, a MIDMAR Nonprofit Kft. által működtetett Tourinform Miskolc és az Állatkert összefogott, aminek az eredménye egy állati jó ajánlat lett. Az együttműködés célja, hogy egész napos programot kínáljanak az őszi szünet alatt a miskolciaknak, valamint mindazoknak, aki Miskolcra látogatnak.

állati jó fürdőzés miskolc zoo barlangfürdő programajánló őszi szünet

Az akció keretében kedvezményes jegyárak mellett lehet bejutni a Barlangfürdőbe és az 5 kontinens több, mint 120 állatfajának közel 700 egyedét bemutató miskolci állatkertbe, ami Miskolc Zoo néven él a köztudatban. A csomagajánlathoz még jobban meghozza az étvágyunkat, ha hozzátesszük, hogy a kedvezményes jegyár kétfogásos ebédet is tartalmaz, amelyet a Barlangfürdőben lehet elfogyasztani.

A felnőtt jegy ára 4.600 Ft, a diák és nyugdíjas jegy ára pedig 4.100 Ft, ami összesen nagyjából 2500 Ft megtakarítást jelent a normál árakhoz viszonyítva, fejenként! A jegyek október 24-től vásárolhatók meg a Miskolc központjában található Tourinform irodában (Széchenyi u. 16., nyitvatartás: hétköznap 9.00-16.30, szombat 9.00-14.00).

Az akciós jegyárak tehát az őszi szünet ideje alatt, október 26-31. között érvényesek és tartalmazzák:

  • az állatkerti belépőt,
  • a Barlangfürdő belépőt
  • kétfogásos ebédet a Barlangfürdőben.

Érdekelnek a wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz szállás véleményekről, fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben