Fürdőtúra alagútbejárással a Gellért Fürdőben

by Waterfan

Vannak olyan titkos, sokak által látni vágyott pontok Budapesten, amelyek sajnos csak nagyon ritkán nyitnak ki a nagyközönség számára. Ilyen a Gellért Fürdő alatti alagútrendszer is, ami november 17-én bejárható lesz, jelentkezéshez a részletek alább olvashatók.

Szereted az egyedi programokat? Akkor ott a helyed a Spabook által szervezett fürdőtúrán a legendás Gellért Fürdőben és a hozzá kapcsolódó föld alatti alagútrendszerben. A program során vezetett séta keretében bejárható lesz az izgalmas alagútrendszer egy része, amely 15-20 méterrel húzódik a föld alatt. Kevéssé köztudott, de a hőmérséklet 30 fok feletti ezekben a járatokban, tehát az őszi kabátokra csak a ruhatárig lesz szükség, a séta közben pedig újraélhetik az érdeklődők a nyár kellemes melegét.

Sétálni lehet majd a Gellért téri villamoskanyar és a Gellért-hegyben elhelyezkedő Sziklakápolna alatt is. A kb. 45 perces, zárt körű túra után fürdőzés a Gellért fürdőben normál nyitva tartás közben, tetszés szerint zárásig.

A VEZETETT TÚRA ÉRINTENI FOGJA:

Ősforrás kutat, ami az eredeti vízadó kút volt, ma használaton kívül van, de bővelkedik ásványvízben. Aragonit, becenevén Karfiol barlangot, ami a képződmények formájáról kapta a nevét.

KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSHEZ

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben