Hagymatikum Mága Zoltán Makó

Világhírű előadóművész látogatta meg a makói Hagymatikum fürdőt

by Polisor Bettina

A makói Hagymatikum ünnepélyes átadó keretében nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára idén márciusban, ahol sajtóbejárás keretében tekinthettük meg Makovecz Imre különleges, organikus építészetének legújabb művét. Ezúttal pedig nem más, mint maga Maga Zoltán látogatott el Makóra, és a megújult Hagymatikumba. A fürdőlátogatásról Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere közölt képeket közösségi oldalán.

Nemzeti Összetartozás Napi koncertet adott Makón Mága Zoltán, aki a Hagymatikum fürdőt is meglátogatta

Mága Zoltán, a Liszt Ferenc-díjas és Príma Primisssima díjas hegedűművész a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából adott koncertet Makón, a koncertet megelőzően pedig a Zsolnay Porcelánmanufaktúra által készített Turul-szobor avatásán is részt vett, és a megújult Hagymatikum Fürdőbe is ellátogatott – számolt be róla Facebook oldalán a Makói Városi Televízió.

Ha érdekelnek a makói Hagymatikum ünnepélyes megnyitójának részletei, olvasd el a makói Hagymatikum fürdő megnyitó ünnepségéről szóló tudósításunkat, az alábbiakban pedig a fürdőről készült képes összeállításunk tekinthető meg:

Ha érdekel a fürdők világa, csatlakozz a Fürdős csoporthoz, és ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt a Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben