Makói Hagymatikum fürdő látványtervek fejlesztés Lázár János

Megjelentek a Makói Hagymatikum fürdő látványtervei

by Waterfan

A Makói Hagymatikum fürdő látványterv fotóit a fejlesztéséért kinevezett kormánybiztos, Lázár János tette közzé saját oldalán, íme, láthatjuk, hogy a nagyszabású fejlesztés milyen formában ölthet majd testet:

A Hagymatikum látványtervek teljes megjelenítéséhez érdemes rákattintani a “see more.. / tovább” gombra, sajnos mobileszköz típusától függően töltődnek csak be a Facebook-os bejegyzések.

Mint azt korábban hírül adtam, a városban grandiózus fejlesztés körvonalazódik, nagyjából 18 milliárd forint támogatásból fognak megvalósulni az elképzelések. A tervek szerint a makói fürdő olyan funkciókkal fog bővülni és gazdagodni, mint például a családi élményzóna, csúszdatorony 3 csúszdával, vagy éppen egy napozóteraszos nyári öltöző.

18 milliárd forintból épülhet a Hagymatikum és új 4 csillagos szálloda Makó városában

Érdekelnek a fürdős és wellness hírek? Akkor gyógyfürdős csoportunk Neked szól! Élménybeszámolók mellett szakmai háttérről is találsz infókat, valamint eseményekről is értesülhetsz.

Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

címlap: Lázár János hivatalos FB oldala

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben